Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Polonahý zápasník Procházka popřál hezké svátky: Zůstaňte tvrdí!

Autor: TT

Jihomoravský »samuraj« z Hostěradic je fascinován filozofií japonských válečníků, nyní očividně inklinuje také k nahotě a otužilství. Jiří Procházka (31) potěšil fanynky obnaženými fotkami, kdy zahalil svou největší chloubu jen lehkou pokrývkou sněhu. Během letošního vánočního přání dámám zase ukázal svůj vypracovaný hrudník!

Kontroverzní prohru v titulovém zápase o pás organizace UFC hodil za hlavu. Veškeré emoce přetavil v motivaci pro další práci. Osobitý MMA fighter Jiří „BJP“ Procházka (31) přistupuje k fyzické i mentální přípravě jinak, ledacos hodlá změnit pro budoucí úspěch. Navzdory nízkým teplotám tak trénuje, prochází se a relaxuje venku tak, jak ho příroda stvořila, čímž si posiluje imunitu i psychickou odolnost.

„Přeji každému dobré ráno a úžasné Vánoce. Zůstaňte tvrdí!“ vzkázal v angličtině v krátkém videu v příběhu na Instagramu. U toho se »adamita Procházka« bil do odhalených prsou, čímž zdůrazňoval své velké odhodlání a víru v sebe sama. Kamera ho zabírá pouze od pasu nahoru, proto obdivovatelky nejlepšího českého zápasníka současnosti mají opět smůlu! Mohou se však pokochat detailním pohledem na jeho bicepsy, břišáky a mírně zarostlou hruď.

Procházka se pochlubil vypracovaným hrudníkem, břišáky a bicepsy!
Procházka se pochlubil vypracovaným hrudníkem, břišáky a bicepsy!