Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Rudkovská vyděsila fanoušky svého muže: Pljuščenko musí pod kudlu!

Autor: TT

Olympijský vítěz v krasobruslení musí znova pod kudlu?! Manželka (49) Jevgenije Pljuščenka (41) pořádně šokovala fanoušky, kteří se teď o ruskou legendu strachují. Jana Rudkovská totiž prozradila, že její muž bojuje se zdravotními komplikacemi, které se mu neustále vrací a bude muset podstoupit už několikátý operační zákrok!

Fanoušci ruského krasobruslaře Jevgenije Pljuščenka se strachují o svého idola. Pořádně je vyděsila jeho manželka Jana Rudkovská, která prozradila, že šampion bude muset pod kudlu! A zdaleka ne poprvé.

„Bruslí, ale už méně. Je však zraněný a na injekcích. Zřejmě půjde na sedmou vážnou operaci páteře,“ smutnila bývalá filmová producentka a v současnosti manažerka ledních show, která ale další podrobnosti ohledně budoucího zákroku jejího manžela neodhalila.

Dle vlastních slov Rudkovské je tedy Pljuščenkův pohyb značně omezený, nemůže si dovolit těžší skoky a těsně před jakoukoliv lední show musí dostat analgetika proti bolesti. Zdravotní trápení se ale táhne už dlouhou dobu. 

Jevgenij ukončil kariéru v roce 2017, kdy se podrobil několika operacím právě páteře, s níž měl dlouhodobé zdravotní problémy. Ještě dříve, po získání 10. ruského titulu v kariéře odjel na ME 2013 do Záhřebu, upadl při obávaném trojitém axelu, který se řadí mezi nejtěžší skoky. Důsledkem byla natržená meziobratlová ploténka.

To byl evidentně počátek zdravotních problémů slavného Rusa, který se tak evidentně ani po letech léčby a řady operací stále »nedal dohromady«.

Pljuščenko se naposledy představil po operaci páteře na domácí olympiádě v Soči. Od té doby podstoupil 5 zákroků a další ho zřejmě čeká!
Pljuščenko se naposledy představil po operaci páteře na domácí olympiádě v Soči. Od té doby podstoupil 5 zákroků a další ho zřejmě čeká!