Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hokejisté při drsných bojích o Masarykův pohár mají něžnou podporu v zádech: Sexy dračice!

Autor: mib
  • Sexy dračice českých hokejistů

    »Zlato, nic neřeš, nepřepínej!« Hokejové play off má v tuzemských domácnostech jasná pravidla. Drahé polovičky extraligových borců proto bývají spíše tichou podporou. Ale jejich krása křičí do světa. Tyhle ženy ženou své lásky k titulu!

  • Lucie z Litvínova

    Kašeho partnerka Lucie Černochová má fandění v krvi.Foto Instagram
    Kaše ve varu

    Také na Zimní stadion Ivana Hlinky dorazila nejnovější móda. Černožlutý kůň bojů o Masarykův pohár se může pochlubit oku lahodící sestavou blondýn i brunet, které podporují hokejisty Litvínova. Produktivního Davida Kašeho (27) přivádí do varu žhavá Lucie, sestra reprezentanta Jiřího Černocha (27) z Karlových Varů.

  • Sylvie ze Sparty

    Manželka sparťanského kapitána Sylvie ŘepíkováFoto Instagram
    Syn jako táta

    Armádě příznivkyň rudých barev velí pohledná dáma Sylvie, Kanaďanka polského původu. Její srdce bije pro kapitána Sparty Michala Řepíka (35) i pro jejich dvě děti. Dcera Isabella, narozená v listopadu 2022, je prý největší tátovou fanynkou. Máma už malý poklad párkrát vzala do O2 areny.

    Ale šestiletý Sebastian? Ten se ve sparťanské aréně nehne z místa. „Sebíka to hrozně baví. Sám hraje hokej a chtěl by jednou být jako táta. Snaží se kopírovat všechny jeho pohyby,“ popisovala Řepíková před časem. Střelec pražského celku by zase rád byl jako jeho fotbaloví kolegové, kteří v minulé sezoně oslavili po devíti letech ligový primát. Hokejová Sparta čeká – ach, tak mučivě – na titul od roku 2007…

  • Monika z Pardubic

    Čerešňákova partnerka MonikaFoto Instagram
    Porodí »zlatíčko«?

    Bohaté Dynamo dvakrát za sebou získalo Pohár Jaroslava Pouzara pro vítěze základní části. Ale ve městě perníku by si rádi vychutnali trofej pro extraligového mistra, poprvé od roku 2012. Palce drží všechny ženy z Pardubic a okolí. „Jsme rádi, že hokejem celé město žije, a samozřejmě nechceme fanoušky zklamat,“ řekla v sérii s nenáviděným rivalem z Hradce opora pardubických zadních řad Peter Čerešňák (31).

    Jeho motivace je o to větší, že nejzazším možným termínem korunovace letošního šampiona je neděle 28. dubna, kdy je na programu případné sedmé finále. A život to skoulel tak, že paní Monika Čerešňáková má zrovna v ten den termín porodu! Přijdou na svět rovnou dvě zlatíčka?

  • Allanah z Třince

    Kundrátkova kanadská manželka AllanahFoto Instagram
    Návrat šampionky

    Allanah, kanadská manželka obránce Ocelářů Tomáše Kundrátka (34), si minulou sezonu odskočila do Brna. Oslavy šampionů si tedy neužila. Ale při letošních vyřazovacích bojích už opět září mezi sexy dračicemi, které nejen ve Werk Areně podporují třinecký mančaft v cestě za pátým zlatem.

    Kanaďanka si kvůli tomu nechala vyrobit dokonce speciální černou bundu od firmy z Kalifornie, která dodává oblečení pro plně profesionální baseballovou ligu MLB. „Vypadáš v ní velmi působivě!“ pochválili paní Kundrátkovou, matku dvou chlapců, zástupci americké společnosti do Slezska. Ale Allanah se převlékla a vyfotila se před logem srdcového klubu. „Prý červená je moje barva,“ culila se. Takhle – Kundrátkově vyvolené sluší všechno!

  • Zora z Brna

    Modelka Zora má chuť na přítelův úspěch.Foto Instagram
    Roztomilý »Flíček«

    Komeťačky z Brna na extraligovém nebi přímo září! Ve Winning Group Areně, pod Špilberkem známé spíš jako hala Rondo, se sešla plejáda partnerek hráčů A-týmu. Černou bundu s bílými fleky symbolizující hvězdnou oblohu se jménem a číslem svého muže oblékla rovněž modelka Zora Bolková, přítelkyně brněnského útočníka Jakuba Fleka (31). Vyfasovala hned dvě velikosti, protože doma jsou od loňského července tři. Třeba malý »Flíček« Nicholas přinese Kometě štěstí.

  • Litvínovský hokejista David Kaše
    Litvínovský hokejista David Kaše
  •  

     

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###