18. dubna 2020 • 20:00

BLOG: Hrál jsem Sazka eLEAGUE Open aneb Jak jsem nedal prvnímu profíkovi u nás šanci

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to tu! Open kvalifikace do Sazka eLEAGUE. Oprašuji monitor od notebooku (herního!), hledám skicák, ze kterého by šla udělat dobrá podložka a v myšlenkách promýšlím natrénované strategie. Ty dvě hodiny tréninku den předtím nemůžou přijít nazmar. Projíždím seznam týmů a zaujme mě jedno jméno: Team Gravity. Zahrát si proti někomu, jako je queztone nebo Kaparzo, by nemuselo být špatný. Odbyla pátá hodina a pavouk je na světě…



V prvním kole jsme dostali volný los a postupujeme! Náš soupeř v druhém kole je na tom podobně. Podívám se na název týmu a nevěřím vlastním očím. Team Gravity nás vyzve k souboji na život a na smrt. Jako zkušení harcovníci soutěžního CS:GO málem zabanujeme Inferno, mapu, pro kterou jsme stvořeni. Všichni jsou ready a můžeme začít.

Lepší začátek jsme si nemohli přát. Pistolkové kolo. Jedna, druhá, třetí… 5 hlav, 5 killů, vedeme. Euforie byla na místě.

Čtvrté kolo. Post-plant, 1v1. Já vs queztone. Nervozita se dostavuje, sotva vidím, kam mířím. Obcházím ruiny, přichází rány. Viděl mě, nemám šanci. Rychlostí blesku flicknu, vystřílím patnáct nábojů a skolím Goliáše. Vyhrál jsem clutch proti queztonovi. Tomu queztonovi, který byl jako první profesionál. Tomu queztonovi, který byl v našem nejúspěšnějším týmu.

Výsledky Sazka eLEAGUE Open CS:GO #1 »

Dostavuje se řada neúspěchů. Z našich protihráčů opadla nervozita napjatého mače. Slabý A-hold znamená jeden retake za druhým. V 10. kole se situace opakuje. Bomba položená. Já vs queztone. „Je na hit,“ slyším ve sluchátkách a pomalu se přibližuji na site. Znovu dostávám první ránu já. Nastane mírná panika, ale souboj vyhrávám. Třetí kolo pro náš tým, dva 1v1 clutche pro mě.

Do konce poloviny si připisujeme pouze jedno kolo, 4:11. Nová polovina, nic není ztraceno. Straty máme natrénované, začíná comeback.

Jedna, druhá, třetí… 5 hlav, 5 killů. Dostáváme ranec. Suverénně jsme si dokázali ve zbytku zápasu dojít ještě pro jedno kolo, když jsme perfektně přečetli mid push našeho soupeře a další 1v1 clutch šel v náš prospěch. 5:16, konec.

Zápas, ve kterém nebyl jasný favorit, jsme naprosto nezvládli a končíme v Open kvalifikaci Sazka eLEAGUE.

Tak snad příště.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud