18. května 2020 • 13:00

VIDEO: Capsenova parádní AWP, Frediho 1v3 clutch či Leviho bouře

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

6. kolo Sazka eLEAGUE je za námi a my se můžeme společně ohlédnout za pěti nejlepšími akcemi posledního nedělního odpoledne. To nabídlo nejeden napínavý zápas. RAMS se konečně dočkali výhry, Lukáš "Levi" Bouřa stále drží eSubu nad vodou a Karel "fredi" Královec ukazuje, že jeho role IGL neznamená, že mu to nestřílí. 



1) Frediho parádní 1v3 clutch 

Brute se po výborném začátku do Sazka eLEAGUE začínají mírně propadat, nyní okupují čtvrtou příčku. Fredi posilnil tým před sezónou a ukazuje, proč byla sázka na zkušenosti ta správná. V 1v3 situaci udržel chladnou hlavu a jednoho po druhém své soupeře zneškodnil: 

2) Capsen show proti eSubě

Lukáš "capseN" Koláčný se včera ukázal ve výborné formě a eSubu na obou mapách potrápil. Jeho heroický výkon stačil pouze na jediný bod, i přesto se jeho krásný play s AWP dostává na druhou příčku našeho žebříčku: 

3) eSuba se trápí, Leviho jízda přesto pokračuje

Sedmá příčka je pro takovou organizaci, jakou je eSuba, obrovské zklamání. Jediný Lukáš "Levi" Bouřa předvádí víkend co víkend parádní výkon, minulý týden se stal MVP kola, nyní se možná dočká podobné pocty. Takový Nuke mu očividně sedí:

4) Švédský uragán na Overpassu

Alex "Palm1" Palm je v parádní formě a je hvězdou týmu RAMS. Ten si dokonce připsal v zápase proti Defeaters první výhru a je velice blízko postupu do play-off. Palm1 se ničeho nebojí, což ukázal i v neděli na Overpassu:

5) Dytorův 1v3 clutch ukončil Inferno

V posledním zápase se předvedli Gunrunners, tým, který je v poslední době v parádní formě. To ukázali i v první mapě proti Enterprise, kde svého soupeře přejeli v poměru 16:5. Šestnáctý bod zajistil svým 1v3 clutchem Martin "dytor" Handl:

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud