5. června 2020 • 20:30

Tři klíče k úspěchu: Jaké faktory mohou čtvrtfinalisty dovést k titulu prvního splitu?

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sazka eLEAGUE v CS:GO míří do finále! Šest nejlepších týmů česko-slovenského Counter-Strike: Global Offensive se utká o prize pool v hodnotě 300 000 Kč. Začínáme čtvrtfinálovými souboji Brute vs. RAMS a eSuba vs. Sampi. Vytipovali jsme tři hlavní klíče úspěchu právě těchto čtyř týmů, díky kterým se mohou posunout do semifinále a utkat se s Gunrunners či Sinners. 



Brute - RAMS

Brute: 
1) Zachovat klid 
Hráči Brute se po posledním víkendu netajili tím, že nálada v týmu nebyla nejlepší. Komunikace vázla a celý výkon to výrazně pošramotilo. Pokud budou hráči Brute v klidu a nerozhodí je ani teoretická prohra první mapy, měli by RAMS přehrát. 

2) capseN a AJTT musí zahrát
Lukáš "capseN" Koláčný se dlouhou dobu držel mezi Top 5 hráči celé Sazka eLEAGUE a za celou základní část si připsal nejvíce killů s AWP. Filip "AJTT" Dolenský je nadaná mladá puška a pokud se připojí k dobře hrajícímu capseNovi, nebudou to mít RAMS vůbec lehké. 

3) Udržet Palm1ho na uzdě
Alex "Palm1" Palm je bezpochyby jedním z nejlepších sniperů celé Sazka eLEAGUE a hvězdou týmu RAMS. Od příchodu Roberta "manguss" Kaspera se posunul na ještě vyšší level, v posledních dvou kolech si Palm1 připsal průměrné K/D 1.41.

RAMS: 
1) Palm1 show
Švédský sniper Alex "Palm1" Palm je hlavní hvězdou týmu RAMS. Svými individuálními schopnostmi vyhrál RAMS nejedno důležité kolo. A čím déle Sazka eLEAGUE postupuje, tím lépe Palm1 hraje. Ty nejlepší světové týmy závisí na hvězdných AWP hráčích, kterým Palm1 rozhodně je. Pokud se dobře vyspí, způsobí Brute velké problémy. 

2) Výhra první mapy
Jak jsme již psali, Team Brute mají problémy, co se týče psychické stránky týmu. Stále se neví, jestli se tým udrží pohromadě. Toho by RAMS mohli využít. Pokud vyhrají první mapu, mohli by nalomit mentalitu Brute a dojít si pro vítězství 2:0

3) Využít psychické pohody
Juraj "nelv1" Minár několikrát prohlásil, že atmosféra v týmu je výborná a i přes prohru první mapy, či několika kol, se dokáže celek semknout a obrátit vývoj série. To by mohlo být proti Team Brute velikou výhodou.

eSuba - Sampi

eSuba:
1) Klid na duši
Velkým problémem eSuby byla v posledních několika týdnech nervozita. Hráči netrefovali střely, které trefovat měli. Přišly také missnuté smoky. Pokud se eSuba vyvaruje takovýchto zbytečných chyb, šance na vítězství se dramaticky zvýší. 

2) Blogg1s vyhraje duel AWP
Talentovaný Dominik "blogg1s" Janita byl jedním z hlavních důvodů, proč dokázala eSuba porazit Enterprise a postoupit do playoff. Souboj AWP proti Dominiku "Fraged" Herzovi bude velice zajímavé sledovat. Fraged není v poslední době v nejlepší formě, toho by mohla eSuba využít. 

3) Levi udrží formu
V posledních týdnech držel eSubu nad vodou. Lukáš "Levi" Bouřa chrlí highlight za highlightem. S Pechynem je pravděpodobně hráčem s největší formou v Sazka eLEAGUE. V posledních čtyřech kolech byl hráčem s nejvíce killy ze všech zástupců eSuby. 

Sampi: 
1) K Pechynovi se připojí zbytek týmu
Martin "Pechyn" Pechoušek je velkým adeptem na titul MVP Sazka eLEAGUE. Je držitelem rekordu ligy, co se týče nejvíce killů v jediné hře (43). Těžko se drží s takovými výkony. Jenže v playoff musí každý předvádět to nejlepší. Pokud se zbytek celku přiblíží Pechynovým výkonům, eSuba bude mít pramalou šanci na výhru. 

2) Vyhnout se Nuku
Mapa Nuke je u eSuby velice oblíbená. V posledních dvou kolech na ní porazili jak Enterprise, tak Team Brute. Výkony nebyly jednoznačné, není však třeba pouštět eSubu na jejich oblíbenou mapu. 

3) Neztratit hlavu
Ve velkém rozhovoru pro iSport.cz vyzvídal Michal "Mishek" Kabele mimojiné trenéra Sampi Jaroslava "Sank1" Chlumského. Ten komentoval také mentalitu Zdeňka "daxen" Duška, který prý někdy může ztratit hlavu a trpí potom celý tým. Toho se musí Sampi vyvarovat. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud