17. června 2020 • 11:45

Další obměna Sampi! Daxen a Sank1 odchází, kdo borce nahradí?

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po neúspěšném play off jarního splitu Sazka eLEAGUE se Sampi odhodlali k dalším změnám. Zdeněk "daxen" Dušek opouští tým z role IGL a podle reportu od Trash Talkera zamíří do Entropiq. Není tajemstvím, že Entropiq mají zájem o zapojení do CS:GO scény, což Trash Talker potvrzuje. Další změnou je odchod trenéra Jaroslava "Sank1" Chlumského.



Sampi vstoupila na začátku roku mezi profesionální CS:GO týmy. Po neúspěších přišla špatná atmosféra v týmu a celek po neúspěšných dvou kolech v Sazka eLEAGUE opustili Dominik „Desty“ Černý, Peter „Weamo“ Rauch a Vojtěch „Valencio“ Mydlář. 

Jako náhrada přišli k Martinu "Pechyn" Pechouškovi a Dominiku "Fraged" Herzovi borci Zdeněk „daxen“ Dušek, Marek „Kinzo“ Bílek a Martin "bery" Beránek. Výsledky přišly ihned. 

Týmu se dařilo a po základní části se umístili v lize na třetím místě. Ve čtvrtfinále se utkali s eSubou, která se jen těsně dostala do play off. Byli jasnými favority. 

"Modrá krev" si však se Sampi jednoduše poradila a ti se pak museli smířit až se šestým místem. 

Organizace se po neúspěchu rozloučila se dvěma členy, konkrétně Jaroslavem "Sank1" Chlumským a právě Zdeňkem "daxen" Duškem. Druhý jmenovaný by mohl zamířit do nového celku Entropiq a tým za něj podle slov Jakuba Faula, týmového manažera Sampi, již našel náhradu: "S Daxenem jsme se vzájemně dohodli na předčasném ukončeni smlouvy ještě v týdnu po skončení ligy. Náhradu za něj máme, jméno zatím nezveřejníme. Jozef "d0di" Kiss bude po odchodu Sank1ho jediným trenérem."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud