27. června 2020 • 12:00

Enterprise testuje nové hráče, proti eSubě nastoupila bývalá sestava Gunrunners

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Organizace Enterprise minulý víkend nezvládla baráž o Sazka eLEAGUE. Proti eEriness MARVO vedli již 2:0, ani to nestačilo na udržení se v největší česko-slovenské esport lize. Po odchodu Patrika "Zero" Žúdela oznámil v pátek na svém Facebooku konec profesionální kariéry Tomáš "teCkoO" Koširer. 



Do prvního splitu Sazka eLEAGUE se čtyři týmy kvalifikovali skrze Closed kvalifikaci. Jedním z postupujících byl celek Kopec Srandy, který přehrál Inside Games poměrem 3:2. KS šel před začátkem ligy pod nově vzniklou organizaci Enterprise Esports.

CEO týmu Mirsolav Bodnár věřil, že tým bude bojovat o přední příčky. Jenže Enterprise se od začátku nedařilo a tým skončil v základní části Sazka eLEAGUE na posledním místě. 

Do baráže šli proti eEriness MARVO. První dvě mapy vyhráli slovenští borci a byli velice blízko udržení se v lize. Jenže z dalších třech map nevyhráli jedinou a v příštím splitu se neukážou. 

Celek ještě před baráží oficiálně opustil Patrik „Zero“ Žúdel, který je nyní součástí mezinárodní sestavy Gamer Legion. 

V pátek oznámil konec profesionální kariéry kapitán Enterprise Tomáš „teCkoO“ Koširer. Jako hlavní důvod uvedl ve svém prohlášení nedostatečné individuální výkony. Esport by však nerad opustil a jistě o něm ještě uslyšíme.

Enterprise v pátek odehráli zápas DreamHack Open Summer 2020 Europe Open Qualifier proti eSubě, který prohráli 13:16. 

Součástí sestavy Enterprise byli bývalí zástupci Gunrunners kromě Martina „dytor“ Handla. Toho nahradil Tomáš „system“ Zemko. 

Možná sestava týmu Enterprise:

Matěj „twist“ Petráš
David „forsyy“ Bílý
Dávid „xperrience“ Červenec
Tomáš „system“ Zemko
Lukáš „LucasP“ Pócsik

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud