28. srpna 2020 • 17:35

Tipy 2. kola CS:GO: Entropiq a Enterprise si odnesou po bodu, eSuba si poradí s eEriness

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Již v neděli se vrací Sazka eLEAGUE CS:GO se svým druhým kolem. V tom úvodním jsme například viděli první prohranou mapu Sinners nebo selhání Enterprise. Jaké celky své chyby napraví a koho naopak uvidíme ve spodních patrech tabulky?



Brute - Dark Tigers (13:00)

Tip: Remíza

Nová sestava Brute se v prvním týdnu postarala zřejmě o největší překvapení. Dakr Tigers na druhé straně odehráli dvě velice odlišné mapy. Na první nedali eEriness šanci, na druhé se role obrátily. Pokud Karel "fredi" Královec zopakuje parádní výkon ze zápasu proti Enterprise, budou to mít Dark Tigers těžké. To však bude obrovsky náročné, tipujeme tedy remízu.

Brute
1,90
Dark Tigers
1,83

Entropiq - Enterprise (15:00)

Tip: Remíza

Oba celky prožili naprosto rozdílné první mače. Entropiq obrali obhajující šampiony ze Sinners o body, Enterprise podlehli Brute. Rozdílem pro týmy bude změna prostředí, z offline přechází na online. Entropiq byli ve studiu slyšet a bavili se, Enterprise potkali cestovní problémy a na serveru byli rozhození. Prostředí domova by mohlo Enterprise vyhovovat a připíšou si první bod za remízu 1:1.

Entropiq
1,55
Enterprise
2,25

Sinners - Sampi (17:00)

Tip: Vítěz zápasu - Sinners

Dva týmy, které od prvního týdne možná čekaly víc. Sinners přišli po 19 mapách o svou sérii neporazitelnosti, Sampi jsou společně s Enterprise bez bodu na poslední místě. Mistři si stále zvykají na nové IGL, kterým je Sebastian "beastik" Daňo, dá se však očekávat, že se Sampi si poradí. Mapy nemusí být ale vůbec jednoznačné. Tři body pro Sinners.

Sinners
1,21
Sampi
3,60

CZC.eSuba - eEriness.MARVO (19:00)

Tip: Vítěz FT - eSuba

Dlouhodobá sestava proti úplnému nováčkovi. Sehranost bude jedním z největších rozdílů mezi eSubou a eEriness. Esuba má velký map pool a dokáže zahrát i takové mapy, jakými jsou Nuke či Vertigo. Pokud se eEriness nedostanou na jednu ze svých komfortních map, série skončí 2:0 pro eSubu.

CZC.eSuba
1,41
eEriness.MARVO
2,70

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud