4. září 2020 • 16:30

Tipy 3. kola CS:GO: eSuba si udrží první příčku, Enterprise poprvé bodují

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třetí kolo druhého splitu Sazka eLEAGUE CS:GO nabídne vyrovnané bitvy. Šlágr kola mezi Entropiq a eSubou bude zároveň bitvou o první příčku, ve které jen těžko hledat favorita. Šampioni ze Sinners by si na druhou stranu měli poradit s eEriness.MARVO.



Entropiq - CZC.eSuba

Tip: Remíza
Zápasy můžete sledovat živě na Twitch.tv/eleaguecz

První proti třetímu. Šlágr celého kola Sazka eLEAGUE nemá velkého favorita. Esuba je prozatím stoprocentní, Entropiq ztratili dva body proti Sinners. Hned tři borci z eSuby vládnou individuálním statistikám, zatímco za Entropiq se daří především Lukáši "capseN" Koláčnému. Pokud se k 21letému sniperovi přidá i zbytek týmu, bude mít eSuba co dělat, aby udržela první flek. Tipujeme remízu s kurzem 1,90.

Entropiq
2,30
CZC.eSuba
1,55

Sinners - eEriness.MARVO

Tip: Vítěz zápasu - Sinners
Zápasy můžete sledovat živě na Twitch.tv/eleaguecz

Sinners získali prozatím dva body, eEriness mají o jeden méně. Obhájci titulu jsou za očekáváním, s novým IGL nedosahují tak jednoznačných výsledků jako v posledním splitu. Eeriness se proti eSubě vůbec nedařilo a šlo o jednu z nejrychlejších sérií v Sazka eLEAGUE vůbec. Proti Sinners čekáme lepší výkon, i tak by si borci z liberecké organizace měli s eEriness poradit 2:0. Individuální síla Sinners je stále na té nejvyšší úrovni, týmově se pomalu zvedají.  

Sinners
1,09
eEriness.MARVO
6,50

Brute - Sampi

Tip: Remíza
Zápasy můžete sledovat živě na Twitch.tv/eleaguecz

Brute v minulém kole jen těsně prohráli s Dark Tigers, Sampi získali bod po remíze se Sinners. Týmy jdou do vzájemného duelu ve velice podobném rozpoložení a stejně jako u prvního mače, favorita jen těžko hledat. Očekávat můžeme dvě vyrovnané mapy, týmy si odnesou po bodu za remízu 1:1.

Brute
2,20
Sampi
1,60

Dark Tigers - Enterprise

Tip: Vítěz FT - Dark Tigers
Zápasy můžete sledovat živě na Twitch.tv/eleaguecz

Enterprise byli před začátkem ligy pasováni do role jednoho z největších favoritů ligy. Realita? Naprosto jiná. Dva zápasy, dvě prohry, nula bodů. Na druhé straně Dark Tigers se daří, jsou druzí a dýchají na záda první eSubě. V době, kdy CS:GO vládnou dobře střílející IGL, se Peter "wEAMO" Rauch dostává do formy, což Dark Tigers může posunout velice vysoko. Proti Enterprise by měli získat všechny tři body.

Dark Tigers
1,30
Enterprise
3,25

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! 18+

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud