10. září 2020 • 15:10

Recept Enterprise na porážku eSuby: Klidná hlava a fragující hvězdy

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Souboj prvního se sedmým. Na první pohled jednostranná záležitost, realita je jiná. Enterprise v posledním kole přejeli Dark Tigers a ukázali, že soupeři s nimi musí počítat. O motivaci bude postaráno: jako první porazit lídra ligy a poskočit do horní poloviny tabulky. Co potřebují Enterprise k tomu, aby porazili eSubu?



Twist potřebuje parťáky

Matěj "twist" Petráš se v prozatímním pořadí Power Rankings Sazka eLEAGUE CS:GO drží na čtvrtém místě s K/D 1.29 (5. místo K/D celkově).

Enterprise sice vyhráli ve třetím kole proti Dark Tigers, první dva mače však nezvládli. Proti Brute se nedařilo nikomu, v zápase s Entropiq Twist podal na Dustu výborný výkon, ani ten k bodu nestačil. 

Statistický propad mezi Twistem a zbytkem týmu je obří. Vždyť druhý Lukáš "LucasP" Pócsik má K/D 0.92, hned o 0.37 horší. Největším překvapením je propad Davida "forsyy" Bílého, který je ve spodní desítce celé ligy. Pokud však borci naváží na výkon z minulého kola, není pochyb o tom, že se vrátí zpět na vrchol. 

David "forsyy" BílýFoto Enterprise

Silná psychika

Sám lídr týmu Dávid "xperrience" Červenec to ve svém rozhovoru zmiňoval: "Prožili jsme mentální reborn."

Proti Brute to v prvním týdnu byla ze strany Enterprise velká mizérie, která se podepsala také na psychice týmu. Podle kapitána celku však šel tým do dalších zápasů s novým elánem a na eSubu si věří. "Esuba není ten intergalaktický tým, jak všichni říkají," nechal se slyšet Xperrience.

Agresivní playe a zdravá drzost ve hře zdobily Ex-Gunrunners v jarním splitu ligy. Pokud získají hráči podobné sebevědomí zpět, budou velkým nebezpečím už v neděli pro eSubu.

Enterprise na bootcampuFoto Enterprise

Co čekat za mapy?

Enterprise mají v map poolu jasné priority. Třikrát Inferno a dvakrát Dust, jednou se pak podívali na Mirage. Dost možná si proti eSubě odbudou premiéru na nové mapě. "Modrá krev" totiž v každém kole banovala právě Dust a Inferno, dvě nejhranější mapy Enterprise.

Hráči slovenské organizace pak banují Nuke a Train, mapy, na kterých eSuba dokáže zahrát velice kvalitně. 

Nejpravděpodobnější se zdá být dvojice Mirage - Overpass. Vertigo by bylo překvapením, mapa si stále nenašla své místo na česko-slovenské scéně, v Sazka eELEAGUE jsme ji viděli pouze jednou (stejně jako Train a Nuke).

Dust 2Foto counter-strike.net

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud