17. září 2020 • 15:00

Dark Tigers vs. Sinners! Kdo vyhraje šlágr 5. kola Sazka eLEAGUE?

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sazka eLEAGUE se přelévá do druhé poloviny a týmy si brousí zuby na play off. Mezi současnou první šestici patří také zástupci Sinners a Dark Tigers, kteří se v neděli utkají v boji o veledůležité tři body do tabulky Sazka eLEAGUE CS:GO. Jaké jsou základní klíče k vítězství v tomto mači?



MAXX + manguss

Martin „MAXX.“ Smolár byl minulý týden hlavní důvodem remízy Dark Tigers proti Entropiq. Na druhé mapě si připsal skóre 23/5/16, hned v zádech měl svého spoluhráče Roberta „manguss“ Kaspera. 

MAXX je nejstabilnějším článkem Dark Tigers, co se týče fraggování. Potřebuje k sobě parťáka. Největším aspirantem je právě Manguss, který z části také v minulém splitu ukázal, že střílet dokáže. Vždyť po přestupu do RAMS dotáhl tým až k parádnímu čtvrtému místu.

Vylučovat však nesmíme ani další borce z Dark Tigers. Všichni ukázali svůj fraggovací potenciál, vzpomeňme si na Petera „wEAMO“ Raucha a jeho parádní představení na Miragi proti Brute. Pokud však chtějí DTG pomýšlet na co nejvyšší umístění v lize, potřebují především stabilnější individuální výkony, které je posunou do Top 4 v lize.

Nepodcenit soupeře

Před posledním kolem se Martin „zur1s“ Sláma vyjádřil k největší win condition svého týmu. „Musí nás podcenit,“ hlásil před zápasem proti Sinners.

Po zkušenostech z Gravity věděl, že Sinners dokáží dát soupeři pár kol zadarmo a Brute skutečně byli jen kousek od toho, aby favorita překvapili. Zda šlo o podcenění, dobrou hru Brute či přehnanou herní sebedůvěru, je otázka. 

Pokud však Sinners zahrají to, na co doopravdy mají, nedá se očekávat nic jiného než výsledek 2:0 ve prospěch vítězů prvního splitu.

Cannie s KaparzemFoto Jiří Novák/Sazka eLEAGUE

Mirage - ano či ne?

Tradičně nemůže v preview chybět ani map veto, které bude v této Bo2 nesmírně zajímavé. Oba týmy totiž preferují podobné mapy.

Z 95% uvidíme klasickou dvojici Mirage + Inferno. Oba celky se na Miragi předvedli dvakrát a v obou případech zvítězili (shodně proti Brute a eEriness). Na Infernu se pak Dark Tigers předvedli v každém kole a vyhráli v 50% případů, Sinners hráli Inferno třikrát a prohráli jedinkrát proti Sampi. 

Otázkou je, zda chtějí Dark Tigers na Mirage proti pravděpodobně nejlepšímu Mirage celku na česko-slovenské scéně. Sinners dovolili v tomto splitu na Miragi soupeřům v průměru čtyři kola a sami hráči jsou si vědomi své síly na této mapě. 

Překvapením by mohl být Nuke, pokud budou chtít Dark Tigers překvapit. Jenže IGL DTG Peter „wEAMO“ Rauch neskrývá svou oblibu Mirage a tak se překvapení pravděpodobně konat nebude.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud