16. srpna 2021 • 16:45

Sazka Fantasy CS:GO je zpět! Založ si svou partu a hraj o 130 000 Kč

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Oblíbená Sazka Fantasy v Counter-Strike: Global Offensive se vrací také na podzimní část Sazka eLEAGUE. Tisíce uživatelů skládaly během jarního splitu každý týden co možná nejlepší sestavu, díky které by dosáhly na jednu z výher. Nově však mohou být odměněni i hráči z nižších pater žebříčku, soutěžící budou zároveň moci soupeřit se svými přáteli v oblíbených partách. Druhý letošní split Sazka eLEAGUE CS:GO začíná v neděli 22. srpna



Party jsou nedílnou součástí těch největších soutěží v Sazka Fantasy. Až 30 přátel se může sejít v jedné Partě a rozdat si to ve své oblíbeném turnaji. Jedním z nich bude nově také Sazka eLEAGUE CS:GO. Ukažte svým přátelům své vědomosti v profesionálním Counter-Striku!

Registruj se do Sazka Fantasy!

Dalším lákadlem Sazka Fantasy CS:GO jsou hodnotné ceny. Uživatelé si rozdělí celkem 130 000 Kč. Celkově budou stovky výherců, z toho bude v každém kole vylosováno šest náhodných hráčů a každý z nich získá 500 Kč.

Uživatelé se mohou těšit na vylepšené statistiky během skládání týmů. Co se týče bodování, hlavní změnou je snížení bonusů pro Snipera ze 4 na 3 body, což pomůže vyrovnání sestavy.

Sazka FantasyFoto sazkafantasy.isport.blesk.cz

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud