23. srpna 2021 • 16:50

Historický výkon slovenského střelce, 37 killů za prvních třicet kol!

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejvíce killů během základních třiceti kol letošního ročníku a druhý nejdelší zápas v historii Sazka eLEAGUE (základní části). Zápas Entropiq Prague proti Dark Tigers se nesmazatelně zapsal do memoárů největší tuzemské soutěže. Pamatovat si ji kromě fanoušků bude především Martin „creZe“ Bagala, který odehrál mač v neskutečném tempu a díky svým 37 killům v úvodních třiceti kolech vytvořil letošní rekord ligy.



Úspěch pro Dark Tigers, ztráta pro Entropiq Prague. Prohraný Overpass může zelenou skvadru v konečném součtu Sazka eLEAGUE mrzet, naopak Dark Tigers mohou být se získaným bodem spokojení. Obrat obhájce stříbra se jen tak nepoštěstí! Obzvlášť po úvodní mapě, kterou DTG prohráli 2:16.

Lví podíl na vyhrané mapě měl již zmiňovaný creZe. Slovenský střelec byl po celou dobu jasným lídrem Dark Tigers, na Overpassu byl od začátku vidět - v pistolkách poslal k zemi čtyři soupeře.

Po třech kolech už měl slovenský player na svém kontě devět přesných tref, za chvíli měl náskok deseti fragů na druhého nejlepšího hráče DTG.

Za stavu 10:15 pak creZe předvedl zřejmě nejdůležitější play celého zápasu. Dark Tigers byli v koncích, v rukách dřímali pouhé pistole. Tohle měl být konec. Jenže ve formě hrající borec poslal v connectoru dva protihráče přesnými střelami z Deaglu k zemi a s dalšími dvěma si poradil se získaným AK-47.

I díky odvážnému ninja defusu za stavu 15:15 (opět v podání creZeho) si Dark Tigers vybojovali bod za remízu 1:1 (2:16, 25:23).

Největší počet killů po třiceti kolech v historii Sazka eLEAGUE:
43 - Pechyn (Sampi) vs. Gunrunners (1. split 2020 - 7. kolo)
37 - creZe (Dark Tigers) vs. Entropiq Prague (2. split 2021 - 1. kolo)
35 - NEOFRAG (Sinners) vs. Enterprise (2. split 2020 - finále), zur1s (Brute) vs. Entropiq (2. split 2020 - 6. kolo)

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud