16. května 2022 • 19:00

Čerstvý vítr v ENTERPRISE, h4rn podle Erika Sitha zapadl. Udrží si tým první místo v jarním splitu?

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bulharská posila Deyvid "h4rn" Benchev má za sebou úspěšnou premiéru v Sazka eLEAGUE. Pomohl ENTERPRISE porazit dosavadní lídry soutěže z Dynama Eclot. EP se místo nich dostali do čela counter-strikeového peletonu a v příštím kole proti SINNERS budou tuhle výsadní pozici bránit. Erik „The eLiVe“ Sith v rozhovoru ve vysílání vzdal novému parťákovi z Bulharska hold a rozkryl přípravy s ním.



Hodně aktivní na přestupovém trhu je letos tým ENTERPRISE. Poté co odešel forsyy, přibrali si EP do kádru CS:GO dvě posily ze zahraničí.

Když pak nevyšel první zápas jarního splitu Sazka eLEAGUE proti eSubě a poté navíc Sampi oznámilo kup matyse, málokdo věřil, že se tým ještě dokáže semknout. Teď ale, po odchodu myltsiho a příchodu bulharského h4rna je ale vše jinak. ENTERPRISE je v čele celé ligy!

"S h4rn jsme zahráli pár practiců a hned jsme věděli, že ten chlapec má přehled o hře, že ví co chce od té hry. Začali jsme řešit teorii a mapy - ty které jsme teď hráli, jsme měli plus mínus vyřešené (mapy proti Dynamu Eclot, pozn. red.)," řekl v rozhovoru do studia Sazka eLEAGUE  Erik „The eLiVe“ Sith.

 

 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud