12. července 2022 • 13:40

Závod o čtvrt milionu startuje! Sledujte ho na našem streamu. Do boje jdou SINNERS i ENTERPRISE

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokračuje Sazka eCUP s prizepoolem 250 tisíc korun. Ve čtvrtfinálových zápasech se mimo jiné představí i dva nejvýše nasazené celky SINNERS a ENTERPRISE. Jejich zápasy můžete sledovat na našem streamu. Jak vypadá skladba Playoff?



SINNERS narazí na jediného open kvalifikanta, který zůstal v soutěži - Outsiders23, které tvoří jádro z organizace Orde Samurai. Právě trojice hráčů z tohoto týmu pomohla "outsiderům" porazit Inside Games. System a heikkoL měli shodný rating 1.21, Darberrrr dokonce 1.33. Jejich snažení proti českým jedničkám můžete sledovat živě od 16:00 na twitch kanálu https://www.twitch.tv/eleaguecz !

Ve stejný čas se rozjede i další čtvrtfinále, které nabídne ostravsko-pražský duel. Entropiq Prague narazí na obměněnou sestavu Cryptovy. Bude určitě zajímavé sledovat, jak si povede nový AWP hráč bílo-černých beryP, který byl důležitým mužem v předchozím utkání proti MOOPS

Najetí Dark Tigers budou chtít potrápit ENTERPRISE

Dark Tigers svojí úlohu v utkání proti At least we tried zvládli a po napínavém průběhu zvítězili 2:1. Nově se představili v týmu dvě nové posily. "NIO potvrdil svoje kvality," zhodnotil po zápase majitel týmu Braňo Kovačovic, s tím, že se mu ale nelíbila hra jeho týmu na mapě Inferno. Tygři tak mají co ladit. 

Proti ENTERPRISE ale nastoupí v roli jasných outsiderů, kteří můžou maximálně překvapit. Jejich zápas se stříbrným celkem Sazka eLEAGUE sledujte živě od 19:00.

Souběžně se pak bude hrát čtvrtfinále mezi eSubou Dynamem EclotDytor a spol. z pardubického celku mají velký hlad po vítězstvích. Zvlášť potom, co se nedostali do finále jarního splitu naší ligy. Tentokrát ale cesta vede přes SINNERS, se kterými by se Ecloti setkali už v semifinále - dojde na souboj dost možná dvou nejlepších českých celků současnosti? 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud