27. září 2022 • 15:10

Masmédia: K0nfigovi z Astralis hrozí vyhazov z týmu. Může za to rvačka

Autor: Igor Putivlskij
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Counter-Strike světem začaly kolovat zvěsti o tom, že pětadvacetiletý Kristian "k0nfig" Wienecke se prý po skončení ESL Pro League Season 16 pořádně porval. Kvůli tomu mu hrozí potenciální vyloučení z CS:GO sestavy dánského klubu.



Přesně s takovou novinkou přišel esportový portál Jaxon.gg. Podle nich a jejich nejmenovaných zdrojů, se zkušený rifler a AWP hráč Astralis zapletl do nesvaru, který následně vyústil do fyzickému konfliktu.

Do pravdivosti této perpné historky nahrává i ten fakt, že minulý týden si Wienecke přivodil zranění kotníku a od té doby odpočívá a pomalu se dává dohromady. Podle lékařské zprávy Kristian nebude moct vzpřímeně sedět přibližně 10 až 14 dní.

Vedení klubu si proto narychlo povolalo náhradu a jeho místo v týmu momentálně drží mladý a perspektivní osmnáctiletý hráč Academy týmu Astralis - Mikkel "MistR" Thomsen, který dostal skvělou příležitost si zahrát na Tier 1 scéně a ukázat, co umí.

Dánská multigamingová organizace se zatím oficiálně nevyjádřila k této kuriózní situaci. To se ovšem nedá říct o legendě polského Counter-Striku - Jarosławu "pashaBiceps" Jarząbkowskému, který okamžitě zareagoval, zavtipkoval a vyzval dánského chuligána do ringu.

Aktuální CS:GO sestava Astralis

  • Lukas "gla1ve" Rossander - Kapitán
  • Andreas "Xyp9x" Højsleth
  • Benjamin "blameF" Bremer
  • Asger "farlig" Jensen
  • Mikkel "MistR" Thomsen - Stand-in
  • Martin "trace" Heldt - Trenér

 

***

Nenechte si ujít:

 

Zdroj: Jaxon

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud