16. října 2022 • 20:33

Mistrovství Slovenska ovládla ryze česká sestava Dynama Eclot, eSubu "zkrotila" 3:1

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dobře rozjetý modrý vlak linky eSuba se zastavil těsně před mistrovským pohárem pro vítěze slovenského šampionátu. Dynamo Eclot byl nad síly stříbrného celku z For Games. Pardubická organizace tak částečně napravila fiasko z podzimního splitu Sazka eLEAGUE, kde skončilo jejich působení už ve čtvrtfinále a hrobařem byla právě eSuba.



Dynamo Eclot, které disponuje ryze českým "materiálem", šlo do Grand Finále ve slovenské Nitře s výhodou jedné mapy. To proto, že na turnaji ani jednou neklopýtla a do boj o zlato šla z Upper Bracketu. 

Naopak eSuba se po porážce s DNE musela znovu nadechnout v Lower Bracketu na úkor Entropiq Prague, kterou poslala předčasně na vlak do České republiky. Zeleným maskám nicméně patří kredit, protože hned na úvod prohrály s ENTEPRISE. Leckr a jeho banda pak ve spodním pavouku vyřadila Sampi a následně Cryptovu. Modrokrevní ale už byli nad jejich síly. 

Rekapitulace čtvrtfinále Sazka eLEAGUE 

Ecloti i eSubáci se střetli na Slovensku dvakrát a dvakrát z toho byla výhra pro Dynamo. To mělo na své soupeře velkou pifku, poté co je pro mnohé senzačně - byť jak se pak ukázalo právem - vyřadili ve čtvrtfinále podzimního splitu Sazka eLEAGUE

V Grand Finále se do modra zbarvila jen jediná mapa, jinak dominoval capseN a jeho tým. Nejvíce se dařilo Vítkovi "nbqq" Pohlotovi, který si připsal zdaleka nejvíc fragů (57) a padl pětačtyřicetkrát. Zápas tak končil s pozitivní bilancí +12. 

Na druhé straně, co se týká statistik, úplně prodpadl luko, za kterého musel v dříve na LANce ve slovenské Nitře zaskakovat trenér Desty. I tak je druhé stříbro v krátké době, navíc v konkurenci týmů jako ENTERPRISE, Sampi nebo Entropiq, pro eSubu velkým úspěchem. 

Dynamo Eclot československému esportu dokázalo, že patří k absolutní špičce na scéně a musíme s nimi počítat třeba do blížícího se Mistrovství České republiky. SINNERS na MSR nestartovali.

Turnaji ve hře FIFA kralovala Cryptova

Na mistrovství Slovenska se dostalo i na populární virtuální fotbal FIFA. V něm svedli souboj ostravsko-pražský souboj hráči Cryptovy AC Sparta Praha.Radovali se první jmenovaní. DRmi Steeking porazili v nedělním finále duo Seron Cristy.

“Jsme rádi za vítězství, před začátkem turnaje jsme si žádné cíle nedávali, šli jsme zápas od zápasu a nakonec se to vyplatilo. Se Steekingem hrajeme podobný herní styl, takže spolupráce mezi námi fungovala na výbornou a skončila prvním místem” komentoval hned po turnaji DRMi10.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud