24. listopadu 2022 • 15:55

NEOFRAG s OG vypadl z BLAST Fall Finals. Skupinu ovládli hráči FaZe Clanu

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po dvou porážkách se loučí s BLAST Fall Finals už ve skupinové fázi sestava OG. Adama Zouhar a jeho kolektiv nestačili na FaZe Clan a v eliminačním utkání podlehli švédským Ninjas in Pyjamas. Naopak americká organizace a bývalá světová jednička FaZe zvládla i zápas s Heroic a skupinu A ovládla.



NEOFRAG i po brzkém vyřazení z Fall Finals ještě živí šanci na slot na světovém finále BLAST, které se uskuteční v prosinci v Abú Zabí. Tři místa totiž obsadí týmy podle globálního hodnocení organizátorů a v něm přední příčky patří týmům, které už svůj slot na eventu mají - tedy NAVIFaZe Vitality

V kodaňském podzimním finálovém turnaji narazili OG nejprve na FaZe Clan. Ve dvou mapách ale uhráli celkem jen devět kol. Adam přitom nasbíral 22 fragů a zemřel 33krát. Nepomohl ani výkon ruského wipaře degstera, který v K/D statistice jako jediný ze svého týmu zaznamenal kladnou bilanci.

V eliminačním matchi proti Ninjas in Pyjamas se k degsterovi kvalitním výkonem přidal ještě izraelský rifler flameZ, ale ani v tomto případě se nepoštěstilo. Klíčová byla hned první mapa Ancient, která přichystala rozuzlení až v overtimu a švédská orga jej ovládla v poměru 22-19. Na Vertigu si pak hampus a spol. pojistili postup do vyřazovací části po výhře 16:10. 

FaZe Clan neměl ve skupině konkurenci

První příčku a tedy přímý postup do semifinále Fall Finals urvali pro sebe vítězové antverpského Majoru z FaZe Clanu. Krok s nimi nedokázali držet Heroic, kteří tak nakonec obsadili druhou pozici. 

Skupina B se ještě dohrává. Na pokraji vyřazení je G2 Esports, kteří s týmem Fluxo svádí bitvu v eleminačním duelu. Vítěze skupiny pak určí utkání Natus Vincere Liquid.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud