25. listopadu 2022 • 16:45

NEOFRAG očima parťáků z OG. "Když jsme naživu jen my dva, přecházíme do česko-polštiny," říká F1KU

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Exkluzivně pro Sazka eLEAGUE se spoluhráči Adama Zouhara z OG rozpovídali o jeho osobnosti, silných stránkách a herním zanícení. Maciej "F1KU" Miklas zmiňuje, že občas když se ve dvou dostanou do clutche, přechází do polštiny a češtiny. "Je to úžasný a zábavný kluk," dodává F1KU. I flameZ si NEOFRAGA v týmu pochvaluje. "Jak říkáme my v Izraeli, má zlaté srdce," tvrdí Shahar Shushan.



Adam "NEOFRAG" Zouhar přestupoval do organizace OG společne s mladým talentem z Polska Maciejem "F1KU" Miklasem. Oba jako novicové v mezinárodní skvadře k sobě dokázali rychle najít cestu. 

Hodně pomohla i jejich národnost. Poláci mají k Čechům obecně blízko - domluví se tak i jinak, než jen anglicky. "Někdy jsou samozřejmě nějaká slova bariérou, ale většinu časi si rozumíme," říká devatenáctiletý rifler F1KU. 

"Přináší Good Vibes"

S Adamem se mu hraje dobře. Sedli si nejen na serveru, ale i lidsky. "Je to užasný a opravdu zábavný kluk. Do týmu přináši good vibes a to i v situaci, kdy se nedaří," dodává Miklas.

Maciej bývalému hříšníkovi vysekl poklonu i jako hráči CSka. Ocenil mimo jiné, že tvrdě pracuje a tím přináší do týmu hodně síly.

"Úžasný vzor Čecha"

FlameZ kromě toho, že má Adam zlaté srdce, si myslí, že je úžasným vzorem (Role Modelem) pro Čecha. "Je to solidní kluk," dodává Shahar Shushan. 

"Když Adamovi nasloucháte, porozumíte mu a jste mu dobrým parťákem, rozzáří se," myslí si flameZ.

Sezona jak na houpačce

BLAST Fall Finals se sice parťe OG vůbec nevyvedlo, i tak mají ale ještě šanci přeci jen získat slot na globálním finále produkční společnosti v Abú Zabí. Sezonu celkově může mezinárodní mix hodnotit s rozpaky.

V rámci honeymoonu se podařilo zdolat týmy jako ENCE nebo FaZe Clan a zazářit na turnaji v Lisabonu. Pak ale přišla herní stagnace. Na Major v Riu de Janeiru se Adam Zouhar a spol. kvalifikovali, ale velkou díru do světa na něm neudělali.

Důležité je ale zmínit, že skvadra je velmi mladá a má ohromný potenciál. Věřme, že nás překvapí hned z kraje příštího roku v polských Katovicích - kde ostatně bude hrát F1KU před domácím publikem. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud