2. prosince 2022 • 12:40

Mistrovství světa: Slováci jsou z kola ven, česká repre musí porazit Belgii a Černou Horu

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká CS:GO sestava na světovém šampionátu v Bali úvodní zápas skupiny nezvládla, když nestačila na favorizované Němce. Zítra leckra a spol. čekají další dvě klání a pro postup musí v obou uspět. Na "výplatní pásce" mají naši reprezentanti Belgii a Černou Horu. Slovensko po dvou porážkách už má jistotu konce ve skupinové fázi.



Český tým přitom měl vítězství nad Německem nadosah. Zápas s akademií berlínského BIG dotáhl až do prodloužení. V něm chyběl kus štěstí a naše repre nakonec padla 17:19.

Další dva zápasy mixu hráčů z EntropiqeSuba a Sampi jsou v plánu zítra. Mezitím Němci porazili Belgičany 16:9. Ti pak prohráli i s Černou Horou a nemají šanci na postup. Pokud tedy vyjdeme vyloženě z řeči čísel, měli by většími favority být Češi. S Černohorci by si to pak měli rozdat o postup. 

Slováky čeká ještě jeden zápas, který bude ale jen o čest. Jednoznačné prohry s Bosnou a Norskem je připravily o možnost postoupit ze skupiny. Na závěr hráče ENTERPRISE Sampi čeká slaboučká Malta, která ve dvou odehraných zápasech dokázala uhrát jen jeden round.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud