16. ledna 2023 • 20:18

Oskar se v obnovené premiéře snažil, legenda kennyS mu do ní hodil vidle. Falcons porazili SINNERS

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po návratu Tomáše Šťastného do tábora SINNERS čekala hned ostrá a velmi těžká zkouška. Francouzský tým Falcons má ambice šplhat žebříčkem HLTV. Aby ne, když za wipem stojí legendární kennyS.



Příběh navrátivšího oskara kennySe, který chce obnovit zářivou kariéru, by vydal jen sám o sobě na headliny esportových médií. V rámci ESL Pro League se střetly SINNERS s Falcons a o hlavní téma duelu bylo postaráno. 

Hříšníci si vybrali na úvod mapu Nuke a začali hodně nervózně. Na straně teroristů uhráli jen tři kola. To české sestavě zlomilo vaz a byť mohutně dotahovala, náskok francouzských soupeřů vymazat už nedokázala a podlehla 12:16. 

Oskar šlápl na plyn, ale nestačilo to

Ve druhém dějství na Overpass ale parta z Podještědí zabrala. A největší zásluhu na tom měl zkušený AWPer Tomáš Šťastný. Hlavně díky němu SINNERS dosáhli na patnáctý bod a vytvořili si několik mappointů. 

Jenže vítěz Majoru kennyS byl proti, na mapě ho bylo plno a zajistil Falcons prodloužení. V něm ale hříšný tým nepřipustil konec zápasu a vyrovnal na 1:1. Oskar přitom nasbíral 29 fragů a 17krát zemřel, což mu vyneslo nejlepší skóre z celého startovního pole a rating 2.0 1.32.

Pokračovalo se na nevyzpytatelné mapě Ancient. Na ní se scénář z předchozí mapy zopakoval, jen v opačném gardu. Falcons si vypracovali match pointy, ale SINNERS prokázali velkou mentální sílu a dostali se až nadosah prodloužení. Stačilo jedno kolo! Jenže tentokrát se štěstěna přiklonila na stranu francouzského celku, který po spektakulární podívané zvítězil 2:1.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud