21. ledna 2023 • 17:05

BLAST: NEOFRAG září! Další zkouškou pro OG bude "najetý" FaZe. NAVI i G2 vstupní duely zvládly

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Adam Zouhar v dánské Kodani řádí. V úvodním matchi svého týmu OG zaznamenal vůbec nejlepší 2.0 Rating z celého startovního pole. Měl tak lví podíl na výhře nad třetím týmem světa Liquid. Spring Groups mají za sebou už všechny vstupní zápasy. 



Vedle Evil GeniusesVitalityOG FaZe Clanu zvládl úvod na BLAST Premier: Spring Groups také vítěz světového finále z Abú-Dhabí G2 Esports. Ten si poradil 2:0 s berlínskými vyzyvately BIG. Větší drama na serveru nabídlo klání mezi NAVI Ninjas in Pyjamas. Nakonec se v decideru radoval ukrajinský celek. 

NEOFRAG ve špičce celého BLASTu

Adam Zouhar při vítězství 2:0 nasbíral proti Liquid 53 fragů, což je fantastické číslo. Vedle toho padl k zemi 35krát a i s dalšími solidními statistikami končil zápas s 2.0 Ratingem 1.36

Vedle toho, že to byl nejlepší výkon celého utkání, se Adam zařadil také do TOP3 individuálních statistik všech startujících na Spring Groups. Lepší byla jen dvojice z FaZe Clanu - broky a hostující es3tag. 

Zápasový program

Právě proti FaZe si v neděli NEOFRAG s OG zahraje o postup do Grand Finále skupiny, jehož vítěz postoupí rovnou do Spring Finals. Další dvojice vítězů v Upper Brackets utvoří: Evil Geniuses vs. Vitality G2 Esports vs. Natus Vincere

O třetí místa ve skupinách se bude hrát dvakrát derby. Vedle dánského matche mezi Heroic a Astralis se můžete těšit také na match dvou amerických organizací - Complexity a Liquid. Střetnou se také Ninjas in Pyjamas s BIG.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud