18. března 2020 • 18:00

Bomba odpálena. Sampi angažoval SabeRLighTa a spol. Už teď jsme legendami, hlásí

Autor: msl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Konkurenci vypálili rybník. Sampi, esportový tým fotbalového reprezentanta Jakuba Jankta, dnes vstoupil do hry Dota 2 a odhalil mančaft, který bude patřit k největším favoritům v boji o mistrovský trůn v česko-slovenské lize Sazka eLEAGUE Dota2. "Jsme legendami české scény, tahle liga bude pro nás jako procházka parkem!" burcuje konkurenci kapitán SabeRLighT-.



Složení Sampi Dota2 týmu?

Jonáš "SabeRLight-" Volek,
Ondřej "Supream" Štarha,
Petr "muf" Fojtík,
Jan "sehny" Sehnal,
Pavel “Mambos” Beneš.

První čtyři jmenovaní spolu hráli v týmu Hippomaniacs a posbírali cenné zkušenosti z nejprestižnějších světových turnajů. Na kontě mají výhru na Brewmaster’s Cup, World Cyber Games 2019 Europe Finals a JoinDota League S16, také společně bojovali o kvalifikaci na The International, největší turnaj všech dob s loňským prize poolem 34 milionů dolarů. Postup jim tehdy těsně unikl.

Zapoj svůj tým! Druhá kvalifikace Sazka eLEAGUE Dota 2 se hraje ve čtvrtek od 17 hodin. Registruj se ZDE »

Zmíněnou čtveřici doplní Mambos, který se sestavou Ineaqualis koncem loňského roku reprezentoval Českou republiku na Mistrovství světa IeSF World Championship 2019 v Jižní Koreji.

"Jako kapitán nejlepšího česko-slovenského stacku v Sazka eLEAGUE bych rád oznámil náš přestup do Sampi, nejlepší organizace v celém Česku a na Slovensku," pronesl SabeRLighT-, lídr sekce, o něhož projevilo zájem hned několik týmů.

"A jako velice úspěšný hráč, který popíjel se Sumailem, odmítl Dendiho a téměř vyhrál Beyond The Summit Minor, chci pouze to nejlepší. Proto jsme se rozhodli, že budeme v této lize reprezentovat Sampi. Všichni naši hráči jsou buďto legendami české scény, anebo mladými talenty, kteří mají svou úspěšnou kariéru před sebou. Dokonce jsme se s tímto stackem téměř kvalifikovali na The International, takže si pište, že Sazka eLEAGUE je pro nás jako procházka parkem."

Mimochodem, tým v tomto složení po názvem "gejmři" vyhrál první kvalifikaci Sazka eLEAGUE Dota 2. Více zde »

"Jsme velice rádi, že si hráči navzdory velkému zájmu konkurenčních organizací v České republice vybrali právě nás. Po dominantním výkonu v první online kvalifikaci do Sazka eLEAGUE plánujeme v trendu pokračovat a dojít si pro trofej bez jediné porážky," doplnil Jakub Faul, COO týmu Sampi.

Sampi představil svůj Dota2 tým. Bude patřit k favoritům Sazka eLEAGUEFoto Sampi

Sampi představil svůj Dota2 tým. Bude patřit k favoritům Sazka eLEAGUEFoto Sampi

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud