8. června 2020 • 13:30

Finále Sazka eLEAGUE Dota 2: Korunovace již tento víkend! Na co se těšíme?

Autor: maa
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to tady! Play off prvního splitu se blíží do cíle. O víkendu se rozhodne, kdo je mistrem Sazka eLEAGUE Dota 2. Vyhraje stejně jako v Counter-Strike: Global Offensive jasný favorit, nebo překvapí nějaký černý kůň ligy? Na co všechno se můžete těšit?



Finálový víkend začne čtvrtfinálovými zápasy. Prvním duelem je souboj mezi hráči z Hippomaniacs a GO GAME Dogs. Hippomaniacs od začátku ligy předvádějí naprosto skvělé výkony a nejednou překvapili jasné favority. V posledním kole však narazili, když prohráli s největším outsiderem ligy. Je tak otázka, jestli je nečekaná prohra nakopne, nebo naopak znejistí. GO GAME Dogs postoupili až v posledním možném termínu, když v přímém souboji o čtvrtfinále porazili Luteu, kterou poslali do baráže. Vítěz se v semifinále postaví eSubě.

Jako druzí půjdou na řadu hráči z týmů Brute a Inaequalis Rozbíječi. Tento čtvrtfinálový duel nabídne zajímavý souboj, který nemá předem nic jistého. Ač by byli Brute normálně považováni za favorita, Rozbíječům se v posledním kole základní části podařil husarský kousek, když srazili do té doby neporažené Sampi a budou jistě při chuti. Vítěz tohoto utkání se v semifinále střetne právě se Sampi.

Všechny čtvrtfinálové a semifinálové zápasy proběhnou systémem BO3. Kdo tedy jako první získá dvě výhry, postupuje. Poražení se pak utkají ještě v souboji o třetí místo. Samotné finále se uskuteční v neděli a bude na tři vítězné zápasy (BO5). Celé play off můžete sledovat na webu sazkaeleague.cz nebo streamovací platformě Twitch.tv/eleaguecz.

Hráči budou bojovat o tučné odměny. Vítěz si odnese 50 tisíc korun, poražený finalista 20 tisíc. Celkově si sedm týmů vydělá 90 tisíc korun.

Časový harmonogram:

Sobota:

11:00 Čtvrtfinále (BO3) Hippomaniacs – GO GAME Dogs
14:00 Čtvrtfinále (BO3) Brute – Inae. Rozbíječi
17:00 Semifinále (BO3) eSuba – Hippomaniacs/Dogs
20:00 Semifinále (BO3) Sampi – Brute/Inae. Rozbíječi

Neděle:

11:00 (BO3) Zápas o 5. místo
14:00 (BO3) Zápas o 3. místo
17:00 (BO5) Finále

Prizepool (celkem 90.000,- Kč):

🥇 50.000,- Kč
🥈 20.000,- Kč
🥉 10.000,- Kč
4. místo - 5.000,- Kč
5. místo - 3.000,- Kč
6. místo - 2.000,- Kč

Ulož si FB událost:

Facebooková událost finále Sazka eLEAGUE Dota 2Foto Sazka eLEAGUE

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud