27. prosince 2020 • 11:15

Komunitní průzkum: Freeze promo zklamalo, nejlepší kartou byl Sadio Mané

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vánoce jsou obdobím pohody a klidu, pro hráče FIFA v posledních letech také časem FUTmas proma. To se rokem 2020 změnilo, když do nejhranějšího fotbalového simulátoru světa přišel Freeze. Očekávání byla velká, náhrada FUTmas musí stát za to. Jenže opak byl pravdou.



Celkem sto respodentů se zapojilo do průzkumu, kde hráči vyjádřili svůj názor na nejnovější promo ve FIFA 21. Freeze byl již dříve součástí FIFA Mobile, letos se EA Sports rozhodli pro implementaci také v konzolové a PC verzi.

Nejistota a pochybnosti fanoušků byly podle všeho oprávněné. Celkově ohodnotili gameři Freeze promo známkou 3,65 (1 nejlepší, 5 nejhorší). Hned 79% ze všech sto odpovídajících pak preferuje tradiční FUTmas oproti Freeze.

Největší problém pak měli hráči s nedostatkem dobrých a hratlených karet (29%), malým počtem hráčských SBC (26%) a často až nepochopitelnými změnami pozic, kdy se například útočník Kevin Volland posunul na stopera (20%).

Ve Freeze se však rozhodně najdou i kvalitní kartičky. Největší oblibě se těší Sadio Mané (27%) s 92 Ratingem, jehož cena se na přestupovém trhu pohybuje okolo dvou milionů. V první trojce doplňují senegalského borce Marquinhos (20%) a Ousmane Dembélé (18%).

Naopak na druhé straně spektra se nachází José Luís Gayà Peña s 27% hlasů v kategorii nejhorší karty. Druhý skončil již zmiňovaný Kevin Volland (21%), třetí příčku si zasloužila karta Roberta Firmina (20%). 

Freeze promo je zatím nejrozporuplnějším v letošní Fifě, hráčská základna se rozdělila na dva tábory, přičemž početnější je ten, který chce zpět oblíbené FUTmas. Uvidíme Freze i v příštím roce, nebo se EA vrátí k osvědčenému vánočnímu promu?

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud