25. ledna 2021 • 18:00

180 tisíc za jednu Team of the Year kartu. Hráči kritizují EA Sports

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Team of the Year. Každoročně nejočekávanější promo fotbalového simulátoru FIFA. Dvanáct modrých karet v hodnotě milionů mincí. Nenajde se snad nikdo, kdo by jednu takovou nechtěl mít ve svém klubu. Jenže pravděpodobnost TOTY karty v jednom z balíčků? Mizivá.



Tématu se podrobněji věnoval bristký youtuber Vizeh. Zaměřil se na dvacetpět streamerů a YouTuberů, kteří za balíčky v období Team of the Year utrácejí pořádné kvantum peněz.

Celkově otevřeli content creatoři za první večer Team of the Year proma balíčky v hodnotě 180 tisíc korun. Jeden z trojice Robert Lewandovski, Cristiano Ronaldo a Kylian Mbappé se objevil na jejich obrazovkách pouze dvakrát, přičemž jeden z nich přišel z 84+ picku.

Finální kalkulace je tak bez SBC následovná: 180 000 korun, 7 000 000 FIFA Pointů, jedna TOTY karta.

EA Sports jsou dlouhodobě kritizováni za minimální drop raty balíčků. Jenže každým rokem se tento problém zvětšuje a šance na packnutí jedné z lepších karet je téměř neexistující.

To by mohl potvrdit také Partik „Huhnak“ Hornák, který z packů za 100 tisíc FIFA Points nedostal jedinou kartu z hodnotou vyšší než sto tisíc mincí.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud