21. září 2021 • 08:45

Soundtrack FIFA 22! Love Me Again je zpět, vrací se i Glass Animals

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejeden legendární song nás provázel během paření fotbálků od EA Sports. Love Me Again od Johna Newmana nebo On Top of the World v podání Imagine Dragons mají u spousty hráčů speciální místo. Soundtrack je často přehlíženou součástí FIFA, s jistotou však lze říct, že za pár let budeme několik písniček z FIFA 22 poslouchat s nostalgií.



Soundtrack FIFA 21 nepatří mezi ty oblíbenější, i tak nás ale obdařil jednou parádní hitovkou. Heat Waves od Glass Animals budou navždy spojené s Fifou. Po obřím úspěchu ve FIFA 21 se Glass Animals objeví také ve FIFA 22.

SOUNDTRACK FIFA 22 ZDE.

Do letošního ročníku se oblíbená kapela vrací s písní I Don't Wanna Talk (I Just Wanna Dance). A my tvrdíme, že se Glass Animals znovu zapíšou do memoárů FIFA.

Pozornost si zaslouží také navrátivší Love Me Again, legenda fotbalového simulátoru od EA Sports. Pecka od Johna Newmana patří mezi nejlepší a nejoblíbenější songy z FIFA. V dalším ročníku se ve Volta soundtracku objeví remix Love Me Again.

Další kapelou, která by neměla být pro FIFA hráče žádnou novinkou, jsou Jungle. Ti se mezi gamery proslavili ve FIFA 15 se skladbou Busy Earnin'.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Top 10 FIFA songů: Pořádná dávka nostalgie, tyto písničky provázely naše dětství

Zaslouží si jeden ze songů ve FIFA 22 v budoucnu místo v našem žebříčku nejlepších FIFA písniček historie?

 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud