16. listopadu 2021 • 20:00

SOUHRN: Plzeňský favorit vítězný, Sparta i Slavia slaví postup. Seron v top 4

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
Q&A: Zadinův výstup. Dědkova práce? Co Varaďa do Sparty a Hořava v Kladně?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jde do tuhého. CZC.cz iSport Liga ve FIFA 22 míří do čtvrtfinále. Nejlepší osmička v úterý odpoledne bojuje o postup do sobotního finálového dne. Plzeňský favorit Lukáš „T9Laky“ Pour si nejdříve poradil se sparťanským Martinem „Caster“ Štěpánem, další hráč v rudém, Jan „Emerickson“ Krupička, už však postup vybojoval. Do semifinále se kvalifikoval také slávistický Martin „Kobby“ Strnad a Dominik „Seron“ Čermák ze Sampi.



T9Laky - Caster 3:1 (2:3, 5:1, 1:0, 3:1)

Souboj dvou těžkých vah. Plzeňská legenda česko-slovenské FIFA scény Lukáš „T9Laky“ Pour vyzvala sparťanského Martina „Caster“ Štěpána. Oba borci vstoupili do nového ročníku FIFA v dobré formě a na CZC.cz iSport Lize chtějí své dobré výkony zužitkovat.

Do zápasu vstupoval Laky v roli mírného favorita, která byla posilněna zdravotním stavem Castera. „Přemýšlel jsem, jestli vůbec nastoupím,“ říkal sparťan v pozápasovém rozhovoru. Špíl odehrál v horečkách, od začátku ale nedával Lakymu nic zadarmo.

Jenže únava a nemoc se projevovali čím dál víc. „Postupně jsem začal pociťovat určitý handicap,“ hodnotil Martin Štěpán sérii, ve které nakonec prohrá 1:3. Lukáš Pour tak postupuje do semifinále, ve kterém se utká s jedním z dvojice Emerickson/SaintSB10.

SaintSB10 - Emerickson 2:3 (3:1, 2:0, 2:3, 2:3 pp, 2:7)

Souboj dvou pražských klubů vyzněl lépe pro Spartu. Jan „Emerickson“ Krupička vylepšil po prohře Castera bilanci rudého celku a po dvou prohraných zápasech otočil vývoj dramatického špílu na 3:2.

Sparťanská hvězda má v letošní CZC.cz iSport Lize ráda dramata. Nejdřív Emerickson jen těsně postoupil ze základních skupin, následně v osmifinále porazil Mikiho 3:2. Stejným způsobem přehrál i Sainta.

Kobby - Sirisetsedm 3:0 (3:0, 6:2, 3:0)

Favorit třetího čtvrtfinále byl jasný a svou roli také potvrdil. Martin „Kobby“ Strnad, reprezentant Superslavia esports, je v životní formě. Na tuzemských turnajích patří mezi nejlepší, CZC.cz iSport Liga není výjimkou.

V každém zápase byl borec v červeno-bílé tím lepším. Jeho soupeř Tomáš „Sirisetsedm“ Novotný doplatil na horší karty a dvě červené karty, kvůli kterým dva mače dohrával v oslabení. O vítězi se rozhodlo nejrychlejším možném čase a Kobby tak postoupil do top 4.

Seron - Doli2000 3:0 (5:2, 4:2, 6:0)

Ani v posledním zápase favorit nepochybil. Dominik „Seron“ Čermák reprezentující organizaci fotbalového reprezentanta Jakuba Jankta ukázal, proč je řazen mezi českou FIFA špičku.

Proti překvapení osmifinálových bojů Tomáši „Doli2000“ Doležalovi předvedl jistý výkon. Kromě druhého špílu, který došel až do prodloužení, měl Seron sérii pevně pod kontrolou a v semifinále se utká s Kobbym.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud