21. dubna 2019 • 22:53

Rozhodnuto! Těchto osm hráčů si zahraje OFFLINE finále iSport LIGY

Autor: fot
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stály proti nim stovky odhodlaných soupeřů. Míst bylo ale jen osm a jsou to právě tito hráči, kdo vybojoval postup do historicky prvního offline finále CZC.cz iSport LIGY v hraní fotbalového simulátoru FIFA. Finalisty, kteří si to rozdají v neděli 28. dubna v multikině v pražské Hostivaři o prvenství, tvoří: DRMi10, T9LAKY, Rozsi, RIIIJK, Emerickson, Kobbycz88, INAE.pikej, VencaSKS.



Prošli úspěšně spletitou cestou a teď je čeká sladký závěr. Osmička nejlepších z kvalifikací a online finále CZC.cz iSport LIGY si to v neděli 28. dubna v multikině v pražské Hostivaři, kam můžete přijít zafandit a zahrát si Fifu zdarma i vy, rozdá o celkové vítězství v prvním turnaji.

Jako vůbec první si postup mezi osm finalistů zajistil DRMi10. Chybět v Hostivaři nebude ani vítěz prosincového CZC.cz iSport Cupu T9Laky, či člen eSportového týmu českého fotbalového reprezentanta Jakuba Jankta RIIIJK. Dál jde také zástupce pražské Sparty Emerickson.

Chybět naopak bude jeho týmový parťák The Johny, který vypadl v poslední možnou chvíli. "Gratuluji soupeři k postupu. Víte, co je nejsmutnější? Že vypadnete tímhle gólem (střela mezi nohama brankáře). Začal jsem hrát dobře až moc pozdě. První zápas v první půli jsem vůbec nehrál, nevím proč. Je to škoda. Tohle jsem si prohrál sám,“ mrzelo zástupce eSportového týmu pražské Sparty.

Vše o CZC.cz iSport LIZE čtěte ZDE>>>

Účastníci OFFLINE finále CZC.cz iSport LIGY:

DRMi10, T9LAKY, Rozsi, RIIIJK, Emerickson, Kobbycz88, INAE.pikej, VencaSKS

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud