25. dubna 2019 • 21:40

Tuček bude moderovat iSport LIGU, se sparťanem řešili FUT ve Fifě

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vrchol je tu! První finále CZC.cz iSport LIGY se hraje již v neděli. Osm nejlepších hráčů z kvalifikace a online finále si to rozdá o premiérový triumf a také 40 tisíc korun v multikině v pražské Hostivaři. Přijďte podpořit své favority, vstup na akci, která startuje ve 13 hodin, je zdarma. Celým turnajem bude provázet zkušený moderátor gamingové scény Mikoláš Tuček. „Určitě se přijďte podívat, bude to stát za to,“ pozval příznivce nejen fotbalového simulátoru FIFA v pořadu NEW GAME+ během rozhovoru s Janem Hradilem, esportovým hráčem Sparty.



T9Laky, RIIJK, Emerickson, DRMi10, Rozsi, Kobbycz88, INAE.pikej, VencaSKS. Tato osmička si to v neděli 28. dubna od 13 hodin rozdá o triumf v prvním offline finále CZC.cz iSport LIGY. „Pokud máte fotbalové srdíčko, určitě přijďte, bude to velký turnaj. A vy budete moci sledovat Fifu na plátně v kině, což je samo o sobě dost zábavné,“ uvedl moderátor Mikoláš Tuček v pořadu NEW GAME+ při rozhovoru s Janem Hradilem, alias The Johnym, který se věnuje hraní Fify.

„Bude to největší turnaj u nás,“ doplnil Tučkova slova právě hráč esportového týmu pražské Sparty, kterému ale účast v offline finále těsně unikla. „Důležité je, uvědomit si, že to není o tom, hrát Fifu 24 hodin denně sedm dní v týdnu. Ale spíše o tom, občas kouknout na profesionály. Zhodnotit si své chyby a tak podobně,“ dodal.

„Když je člověk esportový hráč, tak si musí dělat určitý rozbor týmu. Tušil jsem, že tahounem bude Cristiano Ronaldo, překvapilo mě, že stejné, ne-li lepší čísla měla má karta Neymara. Když bych měl v Ultimate Teamu vyzdvihnout dva hráče, tak jsou to právě tito dva. Samozřejmě pak jsou tam další, jejichž karty stojí třeba pět milionů, na což kolikrát mám i já problém našetřit, jako je například Ruud Gullit,“ přiznal Hradil.

„Tak to já kdybych si měl vybrat mezi Ronaldem a Neymarem, tak si vždy vezmu Gullita,“ vtipně poznamenal Tuček, kterého budete moci vidět na pozici moderátora na nedělním offline finále CZC.cz iSport LIGY.

Kromě něj a nejlepší osmičky hráčů se tam objeví i trojice známých fotbalistů: Lukáš Vácha (Sparta), Tomáš Přikryl (Mladá Boleslav) a Patrik Žitný (Teplice). A právě s posledním jmenovaným si jeden šťastlivec z publika bude moci zahrát Fifu přímo na místě. To ale není vše. Vyhrát můžete i parádní hry na Play Station.

Vstup na akci je zdarma, tak neváhejte a dorazte. Určitě bude nač se dívat!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud