21. listopadu 2021 • 16:00

Potvrzeno! Druhá řada seriálu Arcane bude, diváci si ale musí počkat

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Jablonec - Karviná 3:2. Obrat v závěru, rozhodl Náprstek
Šejba hattrickem vystřelil zlato. Věřím, že se to zase povede, říká mistr světa z roku 1985
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obrovsky úspěšný seriál Arcane se dočká pokračování. Informaci přinesli Riot Games během sobotního vysílání na Twitchi. Na dalších epizodách seriálu se již pracuje, fanoušci si ale budou muset počkat minimálně do roku 2023.



Dva roky čekali fanoušci League of Legends na vydání animovaného seriálu Arcane z dílny Netflixu a Riot Games. Příběh ze světa Runeterra, konkrétně měst Piltover a Zaun, měl původně vyjít na oblíbené streamovací platformě v roce 2020, celý proces byl však o rok opožděn.

Na mírné problémy už si teď ale jen málokdo vzpomene. Arcane ovládl Netflix a žebříčky popularity po celém světě. Na webu IMDb.com se momentálně pohybuje na 14. místě historického žebříčku nejlepších seriálů, na ČSFD.cz je pak Arcane na páté příčce.

Geniální příběh, skvělé animace a již tradičně kvalitní hudba od Riotu. To vše se zařídilo o to, že Arcane získal miliony fanoušků po celém světě a po prvních devíti dílech začali fanoušci nedočkavě vyhlížet pokračování.

Nakonec neuběhlo ani 24 hodin od premiéry posledních tří epizod a Riot oznámil druhou sérii úspěšného seriálu.

Podle krátkého traileru lze usoudit, že se seriál i nadále bude věnovat příběhu kolem sester Vi a Jinx, do kterého se nešťastně zamotala také Caitlyn. Bude také rozklíčována situace z konce poslední epizody třetího aktu.

Nicolo Laurent, CEO Riot Games, se nechal na Twitteru slyšet, že na další sérii si fanoušci nebudou muset počkat šest let (tak dlouho trvala tvorba prvních devíti dílů). V roce 2022 se ale nedočkají. „Pracujeme na druhé sérii. V roce 2022 ale nevyjde,“ napsal francouzský CEO na Twitteru.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud