3. května 2022 • 13:45

LoL: Za týden startuje Mid-Season Invitational. Humanoid bude na turnaji chybět

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už příští týden v úterý startuje další z vrcholů letošního roku v League of Legends. V jihokorejském přístavním městě Pusan se setká světová elita. Chybět ale budou největší české, potažmo slovenské osobnosti. Humanoid s fNatic se na turnaj neprobojoval. 



Humanoid a jeho parta byla ve hře o slot na Mid-Season Invitational 2022 na nedávném LEC Spring. Vypadli tehdy ale v play-off s Rogue. Ti pak v Grand Finále nestačili na G2 Esports Předlonští šampioni Mid-Season Invitational tak budou v Koreji opět reprezentovat Evropu.

Turnaj se bude hrát na dvě skupiny po čtyřech a jednu po třech týmech. Dál do vyřazovacích bojů postoupí z každé z nich jen první dva celky.

Kromě G2 Esports se představí i domácí korejský hvězdný tým T1. K velkým jménům patří i čínská sestava Royal Never Give Up. Z Vietnamu na korejský poloostrov přiletí Saigon Buffalo, z Austrálie ORDER.  V prizepoolu je dohromady čtvrt milionu dolarů.

Prestižní akce najde zázemí v Busan Esports Areně, kde se uskuteční skupinová fáze. Vyvrcholení se pak odehraje v Busan Exhibition & Convention Center. Finále se tu uskuteční 29. května a bude se hrát formátem bo5.

Busan EXCO, dějiště finálové fáze Mid Season Invitational 2022Foto Wikipedia

Týmy na Mid-Season Invitational 2022

DetonatioN

FocusMe

Saigon Buffalo

Team Aze

 PSG Talon

RED Canids

Royal Never Give Up

İstanbul Wildcats

 Evil Geniuses

G2 Esports

ORDER

 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud