16. prosince 2022 • 17:22

Sajator zamíří z eSuby do španělské Superligy. Stane se posilou slavné Barcelony, uvedl zdroj

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nadějný midař Jan "Sajator" Zítek přestoupí do katalánské Barça eSports, uvedl naší redakci vysoce důvěryhodný zdroj. Trojnásobný vítěz Hitpoint Masters už se oficiální cestou rozloučil s dosavadním zaměstnavatelem eSubou. Stále ještě osmnáctiletého mladíka čekají zápasy v těžší konkurenci španělské LVP SuperLeague.



"Jsem opravdu hrdý na to, co jsme za ty dva roky dokázali. Děkuji každému, kdo byl součástí téhle cesty," loučil se Sajator eSubou na svém twitteru. Tuzemská etapa je tak u konce a následovat bude zahraniční štace. Ve svém věku, má Jan Zítek ještě mnoho sezon před sebou. 

Sajator těží z toho, že Barça doplňuje kádr

League of Legends sekci katalánského velkoklubu tlačí bota na dvou místech. V listopadu se s týmem rozloučil český toplaner Jakub "Dreedy" Viceník, který má namířeno - zatím bez oficiálního potvrzení - do Guasones a zůstane tak v LVP.

Kromě toplanera Barça eSports musí doplnit kádr ještě o midaře. Tím se krásně otevíra cesta pro Sajatora, který na této pozici zářil na domácí scéně v modrých barvách eSuby. Na oficiální oznámení o novém angažmá Jana Zítka si budeme muset ještě počkat. 

S CZ/SK scénou se může Sajator rozloučit ve velkém stylu. Tvoří totiž mix hvězd společně s Dreedym a Saverem na Winter Cupu! Na Riftu ho ale uvidíme pod jednou podmínkou - je zapotřebí, aby se jeho tým tranquilo hermano, probojoval do streamovaného Play-Off  uzavřené kvalifikace.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud