1. července 2019 • 13:48

Bohemians vstupují do eSportu. Mají i Rozsiho, druhého hráče iSport LIGY

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká klubová FIFA scéna se rozrůstá. Po Spartě, Teplicích a Plzni dnes oznámili vstup na eSportové pole pražští Bohemians. Jejich barvy budou reprezentovat tři hráči, kteří se pravidelně účastní CZC.cz iSport LIGY. Jmenovitě Jakub „Valvi“ Valvoda, Marin „Caster“ Štěpán a Radek „Rozsi“ Rozsívač, který je ve zmiňované soutěži na průběžném druhém místě.



Bohemians Praha rozšiřují sféru působnosti. Stejně jako Sparta, Teplice a Plzeň také klokani vstoupili do světa eSportu a Fify. „Jsme nesmírně šťastní, že v řadách našich fanoušků máme tak výrazné osobnosti československého eSportu. Uvědomujeme si, že prostřednictvím eSportové sekce FIFA můžeme oslovit celou řadu našich příznivců, případně získat nové fanoušky a ještě více je propojit s reálným fotbalem a naším klubem,“ uvedl pro klubový web ředitel Bohemians Praha 1905 Darek Jakubowicz.

Klokany budou reprezentovat Jakub „Valvi“ Valvoda, Marin „Caster“ Štěpán, Radek „Rozsi“ Rozsívač, tedy hráči, kteří mají zkušenosti i z CZC.cz iSport LIGY. Poslední jmenovaný dokonce drží průběžné druhé místo za plzeňským Lukášem „T9Lakym“ Pourem. „Určitě se budeme snažit propojit reálný fotbal s tím virtuálním i ve společných aktivitách,“ hlásí klub.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud