27. července 2020 • 19:45

Fotbálek na střeše s kamarády? V nové FIFA 21 skutečností, Volta upgraduje

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

FIFA Street je jednou z nejoblíbenějších FIFA her v historii. Tríčky a parádní pouliční fotbal, to je něco, co má každý rád. Volta je reinkarnací oblíbeného dílu série FIFA, který však nevychází jako samostatná hra, ale v rámci hlavní Fify. Letos dokonce s několika vylepšeními.



VOLTA Squads jsou jedním z nových módů ve FIFA 21. Nově budete moci hrát hned se třemi kamarády a bojovat proti ostatním o titul nejlepšího míčového kouzelníka. 

EA slibuje zlepšený gameplay, především co se týče rycholsti, pohybu a kvalitnějších situací jeden na jednoho. 

Svůj fotbalový protějšek ve Voltě budete moci upravit podle svých představ. K dispozici budou vzhledy těch nejlepších fotbalových klubů na světě, sběratelské předměty pouličnáho fotbalu či kolekce designované slavnými celebritami.

VOLTA ve FIFA 21 nabídne novinkyFoto EA Sports

V tzv. "Featured Battles" budete moci do svého celku rekrutovat ty největší hvězdy světa. S nimi se pak utkáte buďto proti počítačem kontrolovaným týmům, či těm opravdovým. 

Jednou z největších předností Volty a FIFA Street jsou parádní hřiště pro malý fotbal. EA láká na oblasti Sao Paula, Milána či Dubaje. Celkem se dočkáme pěti nových lokací.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud