4. července 2022 • 17:08

Trochu chaos, ale velká čest. Vítězové PUBG Nations z Británie srovnali národní esport s klubovým

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na konci června si došli pro titulu na PUBG Nations Cupu reprezentanti Velké Británie. Kromě solidního kusu z prizepoolu čítajícím 500 tisíc dolarů v rozhovoru pro pubgesports.com odhalili, jaké to bylo hájit národní barvy nebo to, v čem je složitější hrát v sestavách, které se skládaly přímo pro příležitost poháru národů.



Britští playeři vard, TeaBone, mykLe, a Fexx si ze světového šampionátu v PUBG konaném v Thajsku přivezli cenný titul. Nechali za sebou reprezentační výběr Vietnamu, kde je hra extrémně populární nebo Brazílii Koreu. Kromě toho získali prize money ve výši 100 tisíc korun. 

Během klasické sezony ale každý z výběru vítězné Velké Británie hraje za jinou organizaci. Coach miracU vybíral ze sestav Liquid, FaZeHeroic XPLDZ. Jak náročné bylo najet na společnou vlnu popsali mistři světa v rozhovoru pro oficiální server pubgesports.com.

Nejlepší hráči světa, "rozházení" do reprezentací

"Dlouho jsem nehrál oficiální turnaj, takže jsem se od začátku těšil. To, že jsem byl vybrán, pro mě byla skutečná čest. PUBG Nations vezme nejlepší hráče z celého světa a hodí do unikátních (reprezentačních) týmů," odhalil Michael "mykLe" Wake.

"Je to jiné, protože celý turnaj je směskou týmů... což může vytvořit spoustu chaosu ve srovnání s tím, na co jste zvyklí," popsal Alex "vard" Gouge, který v sezoně obléká dres slavného Team Liquid.

"Nakonec má ale každý hráč o něco více motivace vyhrát," dodává Christopher "Fexx" Wheddon, který pro změnu reprezentuje jiný populární americký celek FaZe Clan

********

Čtěte také: Vítěz PUBG Sazka eLEAGUE získá divokou kartu na mezinárodní PCS 7 EUROPE WEST!

SLEDUJTE NEJVĚTŠÍ ČESKOU LIGU V PUBG, už od 4. července!

Nová éra PUBGFoto Sazka eLEAGUE

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud