16. července 2015 • 14:29

Startuje Fanliga! Vytvořte si tým z hráčů, kteří přes léto změnili klub

Autor: cas
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hušbauer, Řezníček, Kopic. Co všechno spojuje tyto tři fotbalisty? Přes léto změnili působiště. Hušbauer se vrátil z hostování z Cagliary, Jakub Řezníček vyměnil Spartu za brněnskou Zbrojovku a Kopic přestoupil z Jablonce do Plzně. A rozhodně nejsou jediní. Hráčů, kteří tohle léto změnili klubovou adresu, je daleko víc a dá se z nich poskládat velmi slušná sestava.



V bráně může nastoupit například Milan Švenger, který vyměnil klokany z Ďolíčku za Příbram. Dále mládežnický reprezentant Tomáš Koubek, Róbert Veselovský nebo třeba Václav Hladký, který na rok hostuje v Liberci a popere se o pozici jedničky s Lukášem Hroššem a Tomášem Koubkem.

V obraně už je to složitější. Obránců, kteří změnili působiště, není mnoho, ale potřebnou kvalitu určitě mají. Ondřej Švejdík přestoupil ze Sparty na sever do Liberce, Karavajev zase vyměnil Duklu za ambiciózní Jablonec. Za zmínku určitě stojí také Aleš Matějů, který se bude pokoušet prorazit v kádru mistra z Plzně.

Sestava z hráčů, kteří přes léto změnili klub. Sestava z hráčů, kteří přes léto změnili klub.Foto iSport.cz

Záloha srší velkou kvalitou. Josef Hušbauer se vrátil po půlročním nevydařeném angažmá v Cagliary. Jan Kopic zase znamená výrazné posílení záložních řad Viktorie Plzeň. Za zmínku také stojí záložník Jakub Rada. Ten v minulém ročníku Fanligy nasbíral 8. nejvyšší počet bodů ze všech hráčů v lize. 

V útoku je z čeho vybírat. Baroš, Wágner, Řezníček, Fatai, Paixao, Chramosta, Jordan, Halenár... Paixao by však měl začínat na lavičce. Oporou svého nového týmu bude nepochybně Jakub Řezníček. Jan Chramosta určitě nebude chtít hrát druhé housle. Zvlášť, když má konkurenci v podobě Milana Baroše.

A koho z nováčků jste vybrali vy do svého týmu?

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud