6. prosince 2018 • 16:20

TOP 5 tipů pro fantasy: opora Jablonce i srbský stoper Dukly

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nová sezona české fotbalové ligy je v plném proudu a s ní i Sazka Fantasy! Sestav si vlastní tým z reálných hráčů a hraj o 200 tisíc korun. Kteří fotbalisté mají aktuálně nejlepší formu, a můžeš na ně ve své sestavě vsadit? Projdi si výběr TOP 5 hráčů, jejichž poslední výkony naznačují, že by i o tomto víkendu mohli získat spoustu bodů. Fantasy hraj na www.sazkafantasy.cz.



Vlastimil Hrubý (Jablonec)
Cena ve fantasy: 11,4 milionů

Jablonec je rozjetý, neprohrál už devět zápasů za sebou. A třiatřicetiletý borec v jeho bráně na tom má velký podíl. Před dvěma týdny Hrubý zcela vychytal střelce Sparty, v pondělí pomohl k jasnému vítězství nad Zlínem (4:0). Celkem už udržel čisté konto osmkrát, v této statistice v lize není lepší gólman. Severočeši teď navíc jedou na hřiště poslední Karviné, kde by svou úspěšnou sérii mohli prodloužit.    

Tomáš Souček (Slavia)
Cena ve fantasy: 12,5 milionů

Přijde sice draho, ale bohatě se vyplatí. Slávistický záložník už za sezonu ve fantasy nasbíral 103 bodů, pro hru červenobílých je nesmírně důležitý. Ovládá střed pole a kromě defenzivních schopností umí být i produktivní. Poslední zápasy to dokládají – vítězný gól a asistence v Opavě, vstřelená branka v Karviné. Souček je zkrátka jistota, v sobotu proti Boleslavi by to měl potvrdit.  

Marek Havlík (Slovácko)
Cena ve fantasy: 9,5 milionů

Třiadvacetiletý záložník stabilně patří do sestavy Slovácka, klub z Uherského Hradiště se po příchodu kouče Martina Svědíka zvedá. Porazil Baník i Spartu, o což se Havlík výrazně zasloužil. V Ostravě skóroval, proti Pražanům nejdřív přihrál na vyrovnávací gól a pak z penalty rozhodl. Jednoduše má formu, za 9,5 milionů představuje do sestavy skvělou volbu.

Ivan Ostojič (Dukla)
Cena ve fantasy: 9,5 milionů

Srbský stoper Dukly začal pravidelně hrát až na konci října, od té doby ale v šesti zápasech za sebou nechyběl ani minutu. Pražané po mizerném začátku sezony začali postupně sbírat body, které jim přináší hlavně fungující defenziva. Vždyť v posledních třech zápasech Dukla vůbec neinkasovala! A o víkendu na Julisku přijede trápící se Příbram, Ostojič a spol. by nulu opět mohli udržet.

Sestav si vlastní tým z hráčů české ligy a hraj o 200 tisíc >>

Sestav si vlastní tým z hráčů české fotbalové ligy a hraj o ceny za 200 tisíc korun! Sestav si vlastní tým z hráčů české fotbalové ligy a hraj o ceny za 200 tisíc korun!Foto Sazka Fantasy

Milan Petržela (Plzeň)
Cena ve fantasy: 9,5 milionů

A jedno zkušené jméno na závěr našeho výběru. Pětatřicetiletý plzeňský záložník totiž v posledních třech zápasech ukázal, že se s ním pořád musí počítat. Nejdřív skóroval proti Příbrami, pak po pár minutách na hřišti rozjel důležitou gólovou akci v Liberci. A v minulém kole přihrál na gól Tomáše Chorého. Na produktivní období by v pátečním utkání ve Zlíně mohl navázat.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud