2. června 2020 • 08:50

Pravděpodobné sestavy: kdo ovládne podještědské derby a změní Guľa vítěznou sestavu?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Minulé kolo přineslo historický rekord v počtu vstřelených branek v rámci jednoho kola. Můžeme se na něco podobného těšit i v následujícím 27. kole, které se odehraje dnes a ve středu? Vytvoř si sestavu na Sazka Fantasy a vyhraj luxusní ceny. 



Jablonec - LiberecFoto Sport
Severočeské derby slibuje jako obvykle vyrovnaný souboj. Letos vzájemnou bitvu umocní fakt, že půjde o souboj sousedů v tabulce. Tři z posledních čtyř vzájemných duelů (2:2, 0:0, 0:0, 1:0) skončily dělbou bodů, i tentokrát hrozí, že utkání dopadne remízou. Dneska se prosadí Jan Matoušek (6,4 milionů).

Boleslav - ZlínFoto Sport
Ani jeden z týmů nezvládl restart soutěže optimálně, především defenziva obou mužstev je děravá. Mladá Boleslav na tom navíc nebude dobře po psychické stránce, když prohrála s Plzní (1:7). V tomto zápasu bychom vsadili na Tomáše Poznara (8,3 milionů).

Příbram - SlaviaFoto Sport
Pražský tým porazil Příbram už sedmkrát v řadě, pokaždé navíc svému soupeři nastřílel alespoň dvě branky. Hosté v pohodě zvítězí. Slavia je po výhře nad Jabloncem (5:0) v dobrém rozpoložení, stejně jako Nicolae Stanciu, který vyjde na 12 milionů.

Budějovice - OlomoucFoto Sport
Jihočechům se už nedaří, jako před restartem soutěže. Aby toho nebylo málo, obranu nebude tentokrát řídit vykartovaný stoper Sivok, který je lídrem týmu. To dává Sigmě šanci na solidní výsledek. Spíš to ale vypadá na vyrovnaný duel, který skončí dělbou bodů. I přesto bychom dali šanci opět Lukáši Julišovi (10,7 milionů).

Opava - BohemiansFoto Sport
Bohemka potvrdila, že doma je hodně silná, po restartu vyhrála obě utkání a k tomu nastřílela sedm branek! Venku se jí ale zas tak nedaří, mužstvo navíc umí polevit, jak ukázal závěr s Budějovicemi. Opava urvala cenný bod v Teplicích (2:2), konečně pak vstřelila dvě branky, což je pro sebevědomí mužstva hodně důležité. Ze standartky se prosadí špílmachr Pavel Zavadil (7,9 milionů).

Baník - PlzeňFoto Sport
Plzeň potvrzuje i po restartu soutěže, že je na jaře nejlepším týmem. Po vítězství na Spartě (2:1), zdemolovala ve Štruncových sadech Mladou Boleslav (7:1). Pod slovenským koučem Guľou tak vyhrála šest ligových utkání v řadě, k tomu přidala postup v poháru a jako bonus pohledný ofenzivní fotbal. V minulém kole hattrick, dnes se minimálně jedním gólem projeví Aleš Čermák (12,1 milionů).

Slovácko - KarvináFoto Sport
Po restartu Karviná získala ze dvou utkání jen bod, když remizovala v Opavě (1:1), následně pak doma ztratila nadějné vedení o půli nad Spartou (1:4). Hosté se musí obejít bez vykartovaného tandemu Lingr – Ndefe. V tomto utkání bychom dali šanci Milanu Petrželovi (8,6 milionů).

Sparta - TepliceFoto Sport
Sparta poprvé pod koučem Kotalem v lize poprvé zvítězila. Výhra (4:1) na půdě Karviné vypadá přesvědčivě, ale tak jednoznačné to nebylo. Proti Teplicím bude chybět Štetina, což opět znamená zásah do křehké domácí defenzivy. Gólem v Karviné se chytil Adam Hložek za 9,7 milionů, což dneska potvrdí.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud