19. června 2020 • 21:45

Pravděpodobné sestavy: nadstavba je tady! Bitva o titul, Evropu, ale i záchranu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

První kolo nadstavby je tady a čekají nás pořádné bitvy. Sobotní odpoledne začne skupinou o záchranu, ve které půjde o všechno. Následovat budou zápasy z opačné strany tabulky – ve skupině o titul si to rozdá Sparta s Libercem a Slavia s ostravským Baníkem! Skupina o Evropu se pak odehraje v neděli. A ty můžeš se Sazka Fantasy vyhrát ceny v hodnotě 70 000 Kč. Komu dáš šanci?



Sparta - LiberecFoto Sport
Oba týmy mají za sebou semifinále poháru, o trofej se střetnou v Liberci. V ligovém duelu má ale výhodu Sparta, hraje se na Letné, má širší kádr. Forma posledních dnů hraje také pro pražský klub. Šest vítězství v řadě hráčům zvedlo sebevědomí, daří se obraně, Sparta je produktivní a potvrdí to Guélor Kanga - 12,6 milionů.

Baník – SlaviaFoto Sport
Tyto týmy se nedávno střetly v Ostravě a zápas skončil remízou 2:2. Slavia byla ale ve zmíněném utkání lepší. Podobný scénář lze očekávat i tentokrát, hosté sice v posledních kolech ubrali na produktivitě, ale po trestu se vrací do sestavy Stanislav Tecl (7,9 milionů), který bude při chuti a vystřelí Slavii výhru. 

Plzeň – JablonecFoto Sport
Plzeň porazila Jablonec čtyřikrát v řadě, po základní části byla nejproduktivnějším týmem. Jablonec se naopak po restartu soutěže začal trápit v koncovce, z posledních pěti utkání vyšel hned třikrát gólově naprázdno. Plzeň vyhraje gólem Tomáše Chorého (6,9 milionů).

Slovácko - BohemiansFoto Sport
Forma Bohemky po restartu budí respekt. Slovácko v probíhající sezoně střídalo lepší a horší okamžiky, poslední dva zápasy doma ale nezvládlo. Tento zápas ale zvládnou  a trefí se Tomáš Zajíc (8,8 milionů).

Boleslav – BudějoviceFoto Sport
Boleslav v zimě prodala hodně hráčů a na změny především v ofenzivě v průběhu jara doplatila. Tým ztratil na síle i sebevědomí. Mužstvu se rozsypala také defenziva a toho využije Patrik Brandner (7,8 milionů).

Příbram - OlomoucFoto Sport
Sigma zůstala ve skupině o záchranu, což je pro celý tým velké zklamání. Příbram se pod Horváthem zvedla a zejména doma odvedla proti silným soupeřům dobrou práci. Příbram si to doma pohlídá a díky gólu Matěje Polidara (7,7 milionů) zvítězí. 

Teplice - KarvináFoto Sport
Severočeši v posledním kole základní části rozstříleli Příbram 4:0 a takový výsledek potřebovali. Karviná se naopak v koncovce v posledních týdnech trápí. Teplice jsou favoritem a Jakub Řezníček (11,7 milionů) je také při chuti. 

Zlín - OpavaFoto Sport
Zlín se na jaře trápí a na Opavu se mu dlouhodobě daří. Opava nedokázala proti Zlínu skórovat už třikrát v řadě a vzhledem k letošní mizérii v koncovce (16 branek ve 30 zápasech) hrozí reparát. Trefit by se ale mohl Pavel Zavadil (8 milionů) ze standartky. 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud