14. září 2020 • 11:15

Vrací se hokejová extraliga! Sestav si vlastní tým a hraj o 160 tisíc

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejvyšší česká hokejová soutěž pokračuje na Sazka Fantasy už čtvrtým rokem. Sezóna bude rozdělena na základní část a play-off. V základní části hrajeme o více než 160.000 Kč a vyhrát můžeš jak za celkové pořadí v turnaji, tak i v jednotlivých kolech.



Každý týden hrajeme o 6.400 Kč

Každý herní týden extraligy budeme v turnaji hrát o ceny za celkem 6.400 Kč. V dalších soutěžích budeme hrát o Sazka Tokeny, které lze vyměnit za hodnotné odměny.
V rámci turnaje bude tvůj tým automaticky pokračovat z jednoho soutěžního kola do dalšího. Mezi koly můžeš svůj tým libovolně měnit, ale i pokud ho nezměníš, tvůj tým v turnaji soutěží dál a sbírá pro tebe body. Tým můžeš upravovat až do samého začátku prvního zápasu každého kola.

Hlavní výhry

Za celkové umístění v turnaji si ti nejlepší rozdělí 10.000 Kč. Hlavní výhry jsou nižší než obvykle z důvodu vysokého rizika, že sezóna bude přerušována a možná i předčasně ukončena. 20.000 Kč z hlavních výher proto přesunujeme jako výhry navíc do jednotlivých kol. 

1. místo: 5.000 Kč
2. místo: 3.000 Kč
3. místo: 2.000 Kč

Slosování "Lucky Losers" o ceny za 30.000 Kč

Všichni trenéři, kteří 16.10. budou mít členství Fantasy+, kteří budou za posledních 30 dní mít v rámci celého Sazka Fantasy vsazený alespoň jeden tým, a kteří přitom za tuto dobu nevyhráli žádnou finanční odměnu, budou navíc zařazeni do slosování o výhry v hodnotě 30.000 Kč.

Slosování proběhne v říjnu pomocí certifikovaného systému a 20 šťastlivců v něm vyhraje 1.500 Kč na svůj herní účet na Sazka.cz.

Sestav si vlastní tým z hvězd extraligy a hraj o 160 tisíc korun >>

Vrací se hokejová extraliga! Sestav si vlastní tým a hraj o 160 tisícFoto Sport

 

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud