21. června 2016 • 11:31

Costa zůstává ve Spartě, letenský tým zatím neopustí ani Schick

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce Costa by měl i nadále hrát za fotbalovou Spartu. Třicetiletý reprezentant Zimbabwe se s letenským klubem domluvil na nové smlouvě. Na dnešním zahájení přípravy na novou sezonu o tom informoval generální ředitel klubu Adam Kotalík.



"S Costou ladíme poslední detaily nové smlouvy, která by měla být brzy podepsána," prohlásil Kotalík na setkání s novináři na letenském stadionu. Costa přišel do Sparty před třemi lety a vypracoval se v oporu základní sestavy. V poslední době se však vzhledem ke končící smlouvě spekulovalo o jeho možném odchodu.

Na prvním tréninku se trenérovi Zdeňku Ščasnému hlásil také Patrik Schick, o kterého mají údajně zájem AS Řím a Sampdoria Janov. "Na italských serverech vychází zprávy, nad kterými zůstává rozum stát a kroutíme nad nimi hlavou," uvedl Kotalík.

Kotalík: Na Schicka přišla jediná nabídka, Rosického dál chceme
Video se připravuje ...

"Máme jednu oficiální písemnou nabídku a není úplně nezajímavá, takže ji zvažujeme. Konzultujeme ji s majitelem, ale není to v takové fázi, aby uspokojila naše požadavky a byla podle našich představ," dodal.

Zájem v zahraničí byl také o stopera Jakuba Brabce a záložníka Ladislava Krejčího. "Nepředpokládáme, že by se sešly takové nabídky, které by byly neodmítnutelné. Nechceme, aby odešli všichni hráči, o které je zájem," prohlásil Kotalík.

Ženáč Frýdek: Na stejné úrovni chci mít fotbal i ženu a dítě
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud