Jan Vacek
Premium
30. ledna 2019 • 11:37

Záloha Sparty bez Stancia: klub chce Dočkala, nebo nic. Jak bude hrát?

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO ZE ŠPANĚLSKA | Na soustředění v Marbelle se probudila do dalšího dne. Na prvního pohled obyčejného, přesto úplně jiného. Pro Spartu byl totiž vůbec prvním bez Nicolae Stancia, který už jedná v Dubaji o přestupu do saudskoarabského Al Ahlí. Reakce Letenských? Ledový klid, žádná panika. Pražané se nechystají vzít přestupový trh útokem, zachovávají chladnou hlavu. Bezprostřední reakci v podobě okamžitého příchodu náhrady neplánují. Pouze s jedinou výjimkou. Ta se jmenuje Bořek Dočkal. Jak by Letenští s Dočkalem či bez něho nastupovali? Kdo je překvapivou variantou na podhrot z vlastních řad?



Jakmile fotbalová komunita zpracovala bleskový odchod Nicolae Stancia ze Sparty, začala si pokládat zcela logické otázky. Kdo přijde za něj? Trávník? Někdo ze zahraničí? Podle informací deníku Sport je odpověď zcela prozaická. Nepřijde vůbec nikdo. Výjimku tvoří pouze Bořek Dočkal, o jehož návrat klub dlouhodobě stojí.

„Trenér i sportovní ředitel jsou se současným kádrem spokojeni. Pokud nenastane nějaká neočekávaná událost, tedy zranění některého ze středových hráčů, Sparta na přestupový trh nevyrazí,“ konstatuje zdroj detailně obeznámený s děním v letenském klubu.

Byť je Stanciův odchod do Al Ahlí nepochybně sportovním oslabením, pro letenský klub to úplný šok není.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud