22. července 2019 • 10:26

Díky za vše, Slavie! Ngadeu se dojemně loučil: Nikdy jsem vám nelhal

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci Slavie sledující zápas v Teplicích byli svědky nových pořádků. Místo věží Simona Deliho s Michaelem Ngadeuem trčeli k nebi na stoperu David Hovorka s Ondřejem Kúdelou. Sešívaní v neděli ve 2. kole FORTUNA:Ligy zdemolovali domácí 5:1, takže pohoda a velká spokojenost, kterou krátce po půlnoci ještě umocnil instagramový Ngadeův příspěvek.



Bývalý miláček Tribuny Sever v pátek přestoupil do belgického Gentu, kde podepsal čtyřletý kontrakt. O nedělní půlnoci napsal na Twitter a Instagram dlouhý a děkovný elaborát adresovaný slávistické fanouškovské obci.

"V červnu 2016 jsem dosáhl jednoho ze svých největších snů, kterým bylo hrát ve velkém evropském klubu. Sen se naplnil podpisem v tomto velkolepém klubu. Během 112 zápasů, které jsem ve Slavii odehrál, jsem vstřelil devět gólů, dvakrát vyhrál ligu i pohár. Prožil jsem zde mnoho nezapomenutelných okamžiků, nesmírně mi to pomohlo a přineslo spoustu potěšení. Strávil jsem tu tři roky plné štěstí, stal jsem se součástí rodiny," napsal kamerunský stoper a dál pokračoval.

"Jako každý sportovec jsem prožil skvělé okamžiky, ale také situace, kdy se nedařilo. Nic netrvá věčně a každá dobrá věc má svůj začátek i konec, nehledě na to, jak těžký je. Je to pro mě nová a vzrušující výzva, do které jdu s pocitem, že jsem ze sebe vždycky, když jsem oblékl dres Slavie, vydal maximum. Chci poděkovat všem spoluhráčům, kteří tu vždy byli pro mě. Stejně manažerům a také trenérům, kteří mi pomohli vylepšit můj herní styl. A speciální poděkování si zaslouží také všichni příznivci SKS, v Evropě neznám vášnivější fanoušky, vždycky mě měli v srdci a podporovali mě. Chci, abyste věděli, že jsem dal vašemu dresu 100 procent a nelhal jsem vám! Cloumají se mnou emoce a přeji vám štěstí a úspěch, váš Míšo,“ zakončil Ngadeu.

Michael Ngadeu v pátek přestoupil do belgického Gentu, kde podepsal čtyřletý kontrakt. O nedělní půlnoci nadatloval na Twitter a Instagram dlouhý a děkovný elaborát adresovaný slávistické fanouškovské obci.Foto Instagram

Ngadeu by měl pomoci Gentu v EL

Slavii, kterou příští měsíc čeká závěrečné předkolo o účast v Lize mistrů, se během krátké doby rozpadla stoperská dvojice, protože nedávno do Brugg odešel Simon Deli. Český mistr se pokusil Ngadeua udržet nabídkou nové smlouvy, a i když se podle šéfa klubu Jaroslava Tvrdíka dohodli, přesto se kamerunský reprezentant rozhodl odejít. To Tvrdík nelibě komentoval na Twitteru.

"Simon odešel jako legenda, Michael jako uličník. Písemně odsouhlasená smlouva hráčem a agentem. Přílet hráče na slavnostní podpis. V noci místo oznámeného přespání útěk do Belgie. Byli jsme jen vyjednávací páka na vyšší kontrakt. Tohle nedůstojné divadlo si klub nezasloužil, Míšo," napsal slávistický šéf Tvrdík na svůj oficiální twitterový účet.

Gent podle médií za osmadvacetiletého obránce zaplatil 115 milionů korun. Ngadeu by mu měl pomoci v Evropské lize, kde bude startovat na úkor Mechelenu. Ten belgická sportovní arbitráž potrestala za zmanipulování zápasu odebráním práva na start v evropských klubových soutěžích a UEFA její verdikt potvrdila.

 

Vše o Slavii čtěte ZDE>>>

Michael Ngadeu v pátek přestoupil do belgického Gentu, kde podepsal čtyřletý kontrakt. O nedělní půlnoci nadatloval na Twitter a Instagram dlouhý a děkovný elaborát adresovaný slávistické fanouškovské obci.
Michael Ngadeu v pátek přestoupil do belgického Gentu, kde podepsal čtyřletý kontrakt. O nedělní půlnoci nadatloval na Twitter a Instagram dlouhý a děkovný elaborát adresovaný slávistické fanouškovské obci.

DEBATA SPORTU: Jak Slavia nahradí Deliho a Ngadea? A měla situaci vyřešit jinak?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud