31. srpna 2019 • 20:45

Boleslav bez Komličenka. Přestup ruského kanonýra je na spadnutí

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtyři góly z minulého týdne do sítě Českých Budějovic nejspíš zůstanou posledním otiskem Nikolaje Komličenka v Mladé Boleslavi. Ruský bombarďák v klubu podle všeho skončil, zdroje iSport.cz tvrdí, že už má opravdu přestoupit do zahraničí.



Dnes na Slovácku (1:1) vůbec nefiguroval na soupisce. S týmem ani nepřijel. „Nenominoval jsem ho, protože nebyl připravený psychicky a ani fyzicky. Já jsem trenér, na ostatní věci se ptejte jinde,“ uvedl kouč Jozef Weber. Dát se v tom pitvat nehodlal. Bylo znát, jak je mu téma nepříjemné. Čtyřiadvacetiletý útočník, nejlepší střelec předchozího ročníku nejvyšší soutěže, nejspíš zamíří do Ruska. V jeho rodné zemi je o něj delší dobu zájem.

Na jeho místě nastoupil Muris Mešanovič, po půli šli do hry ještě Tomáš Wágner , Jiří Klíma a Tomáš Ladra. Všechno borci, kteří po Komličenkově odchodu budou dostávat víc šancí. „Komli už tady prostě není, budeme bojovat bez něj. Šel jsem do Boleslavi s tím, že by Nikolaj eventuálně mohl odejít. Dát devětadvacet gólů v české lize není jen tak. Přes něj by se dostávalo těžko. Teď je šance větší,“ uvědomil si Jiří Klíma, jenž v 91. minutě vystřelil hostům vyrovnání.

Bez Komličenka ofenzivní síla Mladá Boleslavi utrpí. Rus byl strojem na góly. Brankář Jan Šeda z toho však nedělá tragédii. Věří, že mužstvo ve svých řadách najde nové snajpry. „Těžko říct, jak moc bude chybět. To ukážou až další zápasy. Může tam naskočit kdokoliv jiný. Třeba se probudí Meši (Muris Mešanovič), je tam Wagy (Tomáš Wágner). Když budou mít servis od spoluhráčů jako Komli, můžou klidně nastřílet dvacet, třiadvacet gólů. Každý je nahraditelný,“ prohlásil. „Věděli jsme dopředu, že se něco řeší,“ dodal k jeho absenci na Slovácku.

Vrátí se po repre pauze Komličenko do Česka? Je to nepravděpodobné.

FK Mladá Boleslav Vše o klubu ZDE

Mladá Boleslav - České Budějovice: Komličenko bombou z trestňáku málem rozpáral síť a trefuje se počtvrté, 4:2
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud