5. září 2019 • 10:24

Posílí Slavia od konkurence? Po konci v Plzni má přijít Mysliveček

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia na startu nové sezony brojí na všech frontách, je možné, že posílí i svůj štáb v kancelářích. František Mysliveček podle všeho zůstal bez práce jen necelé tři týdny. Poté, co zkušený funkcionář skončil po vyřazení z Evropské ligy v Plzni, má mít namířeno do sportovního vedení v Edenu. Klub informaci nepotvrdil, šlo by ale o velmi pikantní přesun fotbalového odborníka s kontroverzní minulostí.



„Odpovídat bude za plánování a rozvoj hráčských kariér, zejména u mladých hráčů a talentů, včetně jejich vyhledávání,“ uvedl dobře informovaný instagramový účet slaviabackstage během středy.

Pro Slavii by měl Mysliveček velký přínos i tím, že dokonale zná způsob práce a zákulisí v konkurenční Plzni, kde klubu pomáhal až do nejvyšších pater českého fotbalu.

Čtyřiapadesátiletý funkcionář působil ve Viktorii uplynulých jedenáct let, kde se v roli konzultanta, sportovního ředitele a nakonec hlavního skauta podílel na zlaté éře západočeského klubu.

Ve druhé polovině srpna, poté, co Západočeši nesplnili jeden ze svých klíčových cílů a vypadli z evropských pohárů, svou pozici opustil. Ve funkci sportovního ředitele ho nahradil Zdeněk Psotka, který dlouhé roky působil v Olomouci. V červnu 2016 nastoupil do Viktorie jako sportovní ředitel mládeže, nyní povýšil.

Mysliveček platí za uznávaného fotbalového odborníka s velkým přehledem na hráčském trhu, zároveň muže s kontroverzní minulostí. V roce 2005 byl totiž ještě coby funkcionář Liberce potrestán disciplinární komisí svazu pokutou 100 tisíc korun a dvouletým zákazem činnosti ve fotbale za pokus ovlivnění zápasu se Zlínem.

Kromě Slavie měl po odchodu z Plzně rovněž nabídku z Mladé Boleslavi.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

SESTŘIH: Opava - Slavia 1:1. Hosté dominovali proti deseti, v závěru je ale zmrazil Žídek
Video se připravuje ...

Tajemství Slavie. Kdo z hráčů půjde chytat, když přijdou o všechny brankáře?
Video se připravuje ...

Král: Spartak je sportovní posun, Rusko mezistupeň do velkého fotbalu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud