Premium
5. prosince 2019 • 05:00

Škoda na rozcestí: Slavia, nebo Amerika. A co stárnoucí opory Plzně?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokračování ve Slavii? Lákavá štace v Americe? Nebo snad exotické angažmá v Saúdské Arábii? Útočníkovi českého mistra Milanu Škodovi vyprší v Edenu k poslednímu červnu příštího roku stávající smlouva, a tak začíná pozvolna řešit svou budoucnost. Dilema řeší také v Plzni, kde sice skončí smlouva jen dvěma hráčům, ale jde o klenoty zlaté éry Viktorie. Jaké jsou možnosti? Dozvíte se v článku iSport Premium.



Slavia může být docela v klidu. Po podzimní části bude jen přemítat, zda využije opci na defenzivního univerzála Ladislava Takácse, který tu hostuje z Mladé Boleslavi, jinak u ní mají členové stávajícího kádru smlouvy déle než do konce sezony. Až na jednu výjimku. A tou je útočník Milan Škoda .

Kanonýrovi, který se za osm let v červenobílém klubu stal jeho opravdovou legendou a jehož obří portrét už visí na stadionu v Edenu, vyprší nynější kontrakt v červnu 2020. „Brzy to budeme řešit,“ přitakává pro deník Sport hráčský agent Jiří Stejskal, který Škodu zastupuje.

Touha po cizině zůstala

Nejpreferovanější možností je, že by důrazný forvard pokračoval ve Slavii. „Je to varianta číslo jedna, Slavia je pro Milana srdcová záležitost,“ dosvědčuje Stejskal. Ovšem připravuje se i na scénář, že by zkušený šutér „sešívané“ opustil a před koncem kariéry se ještě vydal na zahraniční angažmá.

Co se potenciálně rýsuje? „Sondujeme možnosti

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud