9. ledna 2020 • 11:08

Sparta potvrdila příchod Huška. Začne s béčkem, už hrál Tipsport ligu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pražská Sparta potvrdila příchod nového stopera. Jak deník Sport v pondělí informoval, k Letenským se přesouvá Lukáš Hušek z anglického Leicesteru. Urostlý stoper už nastoupil v zimní Tipsport lize ve středečním zápase proti Varnsdorfu (1:1), své působení ve Spartě začne v B týmu.



Hušek podepsal ve Spartě smlouvu na tři a půl roku. „Je to urostlý, fyzicky vybavený obránce s dobrou rozehrávkou oběma nohama. Svou perspektivu a talent potvrzuje v reprezentačním výběru do 20 let, kde podává dobré výkony,“ řekl o 201 centimetrů vysokém zadákovi sportovní ředitel Tomáš Rosický pro klubový web.

Devatenáctiletý talent, který už od patnácti let působil v anglickém Leicesteru, bude zatím působit v třetiligové rezervě Letenských.  „Lukáš se nadále musí zlepšovat ve všech herních činnostech. Na začátku bude působit pod vedením trenéra Václava Kotala, který nadále rozvine jeho potenciál,“ dodal Rosický.

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud