Jonáš Bartoš
Premium
5. února 2020 • 11:30

Guľovi se rýsuje sestava Plzně. Kreativita, bard Limberský, co Bucha?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do plzeňské kabiny vlétl čerstvý průvan, to po odchodu úspěšného Pavla Vrby vidí každý, kdo dění v klubu sleduje. Adrian Guľa zavádí řadu novinek, včetně upraveného herního systému 4-3-3. Viktoria zatím úspěšně zvládla šest přípravných duelů, kde se pravidelně točí takřka všichni hráči, aby je nový kouč důkladně poznal. Po pondělním, předposledním testu proti švédskému Örebro (3:0), už pomalu lze říct, kdo má do základní sestavy pro ligové duely nejblíže. Jak by měla vypadat ideální jedenáctka Viktorie? Projděte si analýzu sestavy iSport Premium.



BRANKÁŘ

Nový pobočník Aleše Hrušky, třiadvacetiletý Jindřich Staněk, se kvůli zdravotním trablům postavil do brány až v pondělí proti Örebru. Udržel čisté konto, ale i díky pozornému výkonu svých parťáků neměl příliš práce. Posila z Českých Budějovic si velmi pravděpodobně na šanci mezi tyčemi v ostrých zápasech počká.

Vyzkoušejte iSport Premium. Nyní na 30 dní ZDARMA exkluzivně v mobilní aplikaci iSport. Více ZDE >>

Pokud vydrží Aleš Hruška zdravý, začne jako jednička v prvním jarním kole proti Opavě on. Trenér Guľa si zkušeného gólmana velmi chválil, mimo jiné i za to, že už na start přípravy přišel velmi dobře nachystaný a chová se jako příkladný profesionál.

OBRANA

Plzeň si z hostování stáhla Milana Havla, aby na pravé straně zatlačil na Radima Řezníka. Zdá se, že konkurence a hrozba lavičky zkušeného plzeňského beka nastartovala. Řezník proti Örebru zapsal dvě asistence a tentokrát předčil svého soka. Navrátilec z Bohemians

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud